Siirry suoraan sisältöön

Yhdistys

Sievin Kennelkerho on totuttu tuntemaan pienenä ja pippurisena, ja parin viime vuoden aikana on sitä pippuria käytelty tarkoin ja valikoidusti, mutta runsain mitoin. Huikean hieno Koiraurheilukeskus Sievä on käytössä ulkokenttineen. Voit tutustua tarkemmin historiamme toistaiseksi suurimpaan ponnistukseen sen omilta sivuilta. Pitkälle on tultu siitä, kun Super-Sussu omalla pihallaan nikkaroi seuralle agiesteitä jämäpuusta!
Sievin tapahtumat ovat pitkälle tunnetut hyvästä ja rennosta fiiliksestä joihin tullaan mieluusti kauempaakin.

Sievin kennelkerho voitti Yleisön Suosikki -palkinnon Maaseutugaalassa 2022. Tästä pääset näkemään  esittelyvideon

Yhdistyksemme on perustettu vuonna 1993, ja kuulumme Keski-Pohjanmaan Kennelpiiriin. Olemme myös Suomen Agilityliiton sekä Suomen Palveluskoiraliiton jäseniä. Jäsenmäärämme on kasvanut tasaisesti ja jäseniä on jo yli sata. Olemme ylpeitä siitä, että keskuudessamme elää voimakas talkoohenki, sekä halu ja palo tehdä yhdessä. Joskus lipsahtaa hauskanpidon puolelle, mutta sellaistahan sen harrastamisen kuuluu ollakin.

Tavoitteenamme on yksinkertaisesti parantaa koiraharrastusmahdollisuuksia alueellamme sekä tarjota koulutusta paitsi kisakentille, myös rakkaiden karvakorvien kanssa elämiseen ihan siellä arjessakin. Koira on meille ystävä ja meidän kanssa opit, miten sen ystävän kanssa opitaan kunnon kansalaisiksi.