Sievin Kennelkerho ry

Ai että, kalskahtaapa komeasti tuo otsikko. Eikä ihme, sillä se kertoo koko maailmalle, että ketä me ollaan ja mistä me tullaan. Ollaan kuulemma kuuluisia ihan pitkin pitkää Suomea, ja sehän meille vaan passaa!

Sievin Kennelkerho on totuttu tuntemaan pienenä ja pippurisena, ja parin viime vuoden aikana on sitä pippuria käytelty tarkoin ja valikoidusti, mutta runsain mitoin. Huikean makean mahtavan hieno Koiraurheilukeskus Sievä on nyt jo käytössä, vaikka työsarkaa vielä riittää muutamaksi vuodeksi. Voit tutustua tarkemmin historiamme toistaiseksi suurimpaan ponnistukseen sen omilta sivuilta. Pitkälle on tultu siitä, kun Super-Sussu omalla pihallaan nikkaroi seuralle agiesteitä jämäpuusta :)

Yhdistyksemme on perustettu vuonna 1993, ja kuulumme Keski-Pohjanmaan Kennelpiirin. Olemme myös Agilityliiton jäseniä. Jäsenmäärämme on kasvanut tasaisesti jo liki yhdeksäänkymmeneen! Olemme ylpeitä siitä, että keskuudessamme elää voimakas talkoohenki, sekä halu ja palo tehdä yhdessä. Joskus lipsahtaa hauskanpidon puolelle, mutta sellaistahan sen harrastamisen kuuluu ollakin.

Tavoitteenamme on yksinkertaisesti parantaa koiraharrastusmahdollisuuksia alueellamme sekä tarjota koulutusta paitsi kisakentille, myös rakkaiden karvakorvien kanssa elämiseen ihan siellä arjessakin. Koira on meille ystävä ja meidän kanssa opit, miten sen ystävän kanssa opitaan kunnon kansalaisiksi. Ja tietenkin muistetaan myös se hauskanpito ;)

Sievin Kennelkerho

Sievin Kennelkerho on rekisteröity yhdistys, joka on toiminut jo vuodesta 1993.
Olemme Kennelliiton jäsenyhdistys ja kuulumme Keski-Pohjanmaan kennelpiiriin. Lisäksi olemme Suomen Agilityliiton jäseniä.

Nähdään Facebookissa

Sievin Kennelkerhon virallinen facebook-ryhmä, sekä toimikuntien omat sivut. Kysy treeniseuraa, tsekkaa tapahtumat.

• s-facebook
Oikopolut