Siirry suoraan sisältöön

TOKO

Kurssit ja koulutukset myydään verkkokaupan kautta ensisijaisesti jäsenille. Seuran ulkopuolisille kurssit tulee myyntiin 1vk jäsenten jälkeen.
Jäsen – kirjaudu sisään verkkokauppaan jotta näet kaikki jäsenille myynnissä olevat kurssit!!

Jumppakurssi
-Tiistaina 18.4 ja 9.5 klo 18-19.00
– Kouluttajana Jenny Pärnänen
-Sievän koulutushalli
-Max 5 koirakkoa
-Jumppakurssi jossa harjoitellaan koiran kehonhallintaa ja -hahmotusta, sekä lihasvoimaa.Kurssi sopii kaikille, eli lajista riippumatta tavoitteellisesti treenaavat ja kilpailevat koirat hyötyvät paremmasta kehonhallinnasta ja -hahmotuksesta. Erityisen tärkeää mm. tokossa, rally-tokossa ja agilityssa. Kurssi käy möys aktivointina ja mukavana yhteisenä puuhana ihan tavalliselle kotikoiralle. Kurssilla saa ideoita omatoimiseen harjoitteluun jota voi tehdä vaikka kotona olohuoneessa. -Kouluttajana toimii oulaistelaistunut koiraharrastaja Jenny Pärnänen: meillä on kotona 8-vuotiaan parsonin sekä 2-vuotiaan beaglen lisäksi 2 suomenpystykorvaa ja hälleforsinkoira. Agilityharrastuksen olen aloittanut jo yli 10 vuotta sitten kaverin perhoskoiran kanssa ja parsoni tuli minulle 8 vuotta sitten agilitykoira-ajatuksella. Olen käynyt AVA1-koulutuksen ja pitänyt agilitykursseja alkeis- ja jatkokurssi-tasoilla. Olen käynyt Koirat kasvatus ja kuntoutustyössä -yhdistyksen täydennyskoulutuksen koira-avusteiseen työskentelyyn ja Ykän kanssa on tähtäimessä työnäyttö seuraavan 1,5 vuoden sisällä. Metsästystä harrastetaan aktiivisesti kaikkien koirien kanssa ja lisäksi mm. rally-tokoa, mejää ja noseworkia. Kesällä aloitin opiskelemaan koirankouluttajaksi Kannuksen kennellinjalla ja niitä opintoja on nyt siis puolisen vuotta takana. Hinta 25,00 € jäsen/35,00 € ei-jäsen – Myynnissä 18.3 klo 18.00 alkaen. Ulkopuolisille 25.3 alkaen.

Pentu/arkitoko kurssi
– Vetäjä: Marjut Saksa
– Paikka: Sievän treenihalli
– Max 4 koirakkoa
– 5 kerran kurssi, perjantaisin 14.-28.4, 5.-12.5, klo 18.-19.00.
– Arjen taitoja ja yhteistyötä koiran kanssa. Kurssilla opetellaan mm. koiran palkkaamista, käsittelyä ja hihna ja temppu taitoja koirakoiden tarpeiden mukaisesti. Esitiedot kurssille osallistuvilta tärkeitä kurssin suunnittelun kannalta.
– Hinta 30€ jäsen, 40€ ei-jäsen
– Kurssi myynnissä verkkokaupassa 14.3 klo 18.00 alkaen. Ulkopuolisille 25.3 alkaen. Paikan ostettuasi laita ohjaajalle sähköpostia marjut.pellikka@gmail.com, saat esitietokyselyn, johon vastata.


Kontaktikuntoon! Seuraamis- kurssi I
Tiistaisin 21.3-11.4 klo 18-19.00 (4 kertaa) Kouluttajana Henna Hautakoski
Sievän koulutushalli
Max 6 koirakkoa
Täsmätreeniä hyvään seuraamiseen ja kontaktin pitoon. Kurssin aikana opitaan seuraamisen aloittaminen, käännösten oikea oppinen suorittaminen sekä kontaktin ylläpito. Kurssi sopii sekä alkajille, että jo kisaaville koirakoille, jotka haluavat varmuutta seuraamiseen.
25,00 € jäsen/35,00 € ei-jäsen
Myynnissä jäsenille 21.2. alkaen

Kontaktikuntoon! Seuraamis- kurssi II
Tiistaisin 21.3-11.4 klo 18-19.00 (4 kertaa) Kouluttajana Henna Hautakoski
Sievän koulutushalli
Max 6 koirakkoa
Täsmätreeniä hyvään seuraamiseen ja kontaktin pitoon. Kurssin aikana opitaan seuraamisen aloittaminen, käännösten oikea oppinen suorittaminen sekä kontaktin ylläpito. Kurssi sopii sekä alkajille, että jo kisaaville koirakoille, jotka haluavat varmuutta seuraamiseen.
25,00 € jäsen/35,00 € ei-jäsen
Myynnissä jäsenille 23.2. alkaen ja seuran ulkopuolisille 3.2.


Liikkuroidut treenit

Liikkuroidut treenit ovat avoimia kaikille seuran jäsenille ja ulkopuolisille TOKO harrastajille. Treeneissä on hyvä mahdollisuus hyödyntää liikkurin valmiiksi tekemää kehä ja saada kokemusta koemaisesta tilanteesta. Liikkuri suunnittelee jokaiseen kehään kaikki luokan liikkeet, mutta voit halutessasi jättää osan liikkeistä tekemättä. Treeni on hyvä tsekkaus myös sille, mitä koirasi jo osaa! Liikkuroitutreeni on myös häiriötreeni. Tervetuloa hakemaan koemaista treeniä jokaisen kuun viimeisenä sunnuntaina! Ilmottautumiset treeneihin Facebook ryhmässä. Treenit vetää Sievin Kennelkerhon omat liikkurit.
-2,00 € jäsen/5,00 € ei-jäsen (maksu paikan päällä)
– ilmottaudu linkin ryhmässä: https://www.facebook.com/groups/448235482184324

ULKOPUOLISET KOULUTTAJAT: *
Pipan TOKO (HUOM! ei omatoimivuoroa)

Vetäjänä Pipa Pärssinen
Kertoja 4
Kurssit 1. kuussa
Koirakkomäärä max. 6

Suunnattu ensisijaisesti seuran omille TOKO-kouluttajille. Mikäli paikkoja jää, tulevat ne myyntiin verkkokauppaan. Kurssilla on jokaiselle 20 min yksityistä treeniaikaa Pipan kanssa, jolloin keskitytään koirakon omiin ongelmiin tai ratkotaan pieniäkin TOKO liikkeiden yksityiskohtia.

Tiistaisin 8.11, 20.12., 17.1., 14.2. Klo 19.00-21.00
50,00 € jäsen/60,00 € ei-jäsen


Omatoimiryhmät jäsenille:

Tiistai, kausikorttilaisten varma vuoro, klo19-21, vain seuran jäsenille, loka-joulukuu

Kaikkihan meistä haluavat koiran, jonka kanssa arki on helppoa?

Hyvä perusta helppoon arkeen on tottelevaisuuskoulutus! Tottelevaisuuskoulutuksen tavoitteena on opettaa ohjaajaa kouluttamaan koiraansa. Tottelevaisuuskoulutus on hyvä perusta muihin lajeihin, ja se sopii koiralle iästä ja rodusta riippumatta.

Tottelevaisuudessa voi myös mitata osaamisen tasoa. Tokossa eli tottelevaisuuskokeissa kilpaillaan neljässä eri luokassa. Tokon tavoitteena on kokeeseen kuuluvien liikkeiden hallittu suorittaminen, joilla mitataan koiran ja ohjaajan yhteistyötä.

Sievin kennelkerho järjestää kursseja omien ja vierailevien kouluttajien voimin niin pennuille, kotikoirille kuin tokossa kilpaileville tai kokeisiin tähtääville koirakoille. Järjestämme vuosittain muutamia virallisia tottelevaisuuskokeita ja säännöllisesti liikkuroituja treenejä kokeisiin valmistautumisen tueksi


Toimikunta:

Iida Nivala
Minna Levä
Karoliina Järviaho
Satu Jussila
Tiina Laakko
Riitta Rantala

Oma FB keskusteluryhmä jäsenille – liity mukaan!