Talvea kohti


Lokakuun loppua eletään ja talvi tekee tuloaan. Sievä on laitettu talviteloille ja treenit ovat siirtyneet halliin. Paljon ehti kuitenkin tapahtua vielä lokakuunkin aikana ulkosalla vaikka perinteisesti silloin ollaan jo kokonaan siirrytty hallitreeneihin.

Lokakuun alussa kilpailtiin Sievässä ensin tuplarally-tokokilpailuiden merkeissä ja heti perään piirinmestaruusTOKOja. Sieviläiset niittivät kunniaa piirinmestaruuskisoissa ottaen joukkuekultaa joukkueella johon kuuluivat Eija Heinonen ja belgianpaimenkoira malinois Ossi, Iida Nivala ja berninpaimenkoira Rusca sekä Irja Lapinoja ja bordercollie Maisa. Paljon onnea kultajoukkueelle! Itse piirinmestaruus meni todella tiukassa kilpailussa Eva-Lotta Haloselle ja hänen bordercollielleen Hillalle, kun Eija ja Ossi ottivat piirinmestaruushopeaa.

Lokakuun lopussa tehtiin uusia alue valtauksia, kun Sievin kennelkerho järjesti ensimmäiset PK-kokeensa yhteistyössä Pohjanmaan PK-klubin kanssa. Hakukokeeseen osallistui kaikkiaan 9 koirakkoa, joista 6 selvitti tiensä maastojen läpi tottiskentälle. Hakurata ja esineruutu tapahtuivat Sievän lähialueella ja itse tottis pidettiin Sievässä ensilumen leijaillessa maahan. Johan oli aikakin korkata seuran PK-esteet virallisesti, kun taitaa olla sellaiset kahdeksan vuotta kulunut kun ne hankittiin seuralle :D Tuomareina kokeessa toimivat Mikael Kallio ja Markku Piippo. Järjestelyt saivat kiitosta ja kuulemma hyvin me tämäkin laji näin kisajärjestäjän ominaisuudessa handlattiin :)

Torstaina pidetään seuran perinteinen syyskokous. Sitten onkin aika hetkeksi hengähtää ja keskittyä talvitreeneihin ennenkuin ensi vuoden suunnittelu räjähtää täysillä käyntiin.

Antoisaa loppu syksyä toivotellen

johtis

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Sievin Kennelkerho

Sievin Kennelkerho on rekisteröity yhdistys, joka on toiminut jo vuodesta 1993. 
Olemme Kennelliiton jäsenyhdistys ja kuulumme Keski-Pohjanmaan kennelpiiriin. Lisäksi olemme Suomen Agilityliiton jäseniä. 

Nähdään Facebookissa

Sievin Kennelkerhon virallinen facebook-ryhmä, sekä toimikuntien omat sivut. Kysy treeniseuraa, tsekkaa tapahtumat.

  • s-facebook
Oikopolut