Iskuryhmä senioreitten SM-kisoihin


Tampereella pidetään äitienpäiväviikonloppuna JSP-SM-kisat agilityssa. Lauantaina kisaavat juniorit ja para-agilitaajat, joissa meiltä ei löydy osallistujia, mutta sunnuntaina on senioreitten vuoro.

Sarjat ovat ohjaajan iän mukaan 50+ ja 60+. Sievin Kennelkerhon edustusta löytyy kuuden koirakon voimin!

60+sarjassa kisaavat Ilpo Keiski huippuosaavalla keskikokoisella 11v villakoirallaan Carlos. Helena Keiski kisaa 60+ sarjassa pikkumakseissa näppärän andalusianpodenco Kertun ja makseissa varman isovillis Justiinan kanssa. Arja Mattila kilpailee 50+ sarjassa mineissä shelttinsä Maisan kanssa ja medeissä shelttinsä Villen kanssa. Susanna Kariniemi kisaa 50+ sarjassa taitavan 10v tervu Rastan kanssa, jolla viime vuodelta Sennu-SM4.sija näistä karkeloista!

Kokemusta porukasta löytyy sekä ohjaajilta, että osin koiriltakin rutkasti. Hauskaa lähdetään pitämään tosissaan! Parhaamme teemme tietenkin!

Helena kommentoi: "Periaatteella, ettei menis liian vakavaks. Me lähdetään vain nauttimaan mukavasta seurasta ja kivasta atmosfääristä."

Seuratkaahan tunnelmia ja tuloksia peukut pystyssä!

https://www.facebook.com/events/236918960581803/

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Sievin Kennelkerho

Sievin Kennelkerho on rekisteröity yhdistys, joka on toiminut jo vuodesta 1993. 
Olemme Kennelliiton jäsenyhdistys ja kuulumme Keski-Pohjanmaan kennelpiiriin. Lisäksi olemme Suomen Agilityliiton jäseniä. 

Nähdään Facebookissa

Sievin Kennelkerhon virallinen facebook-ryhmä, sekä toimikuntien omat sivut. Kysy treeniseuraa, tsekkaa tapahtumat.

  • s-facebook
Oikopolut