Suomalaiset KEVÄT-talkoot

May 4, 2019

 Hip hei ja hurraa! Toukokuu on täällä! Tänä vuonna oltiin vielä oikein kaukaa viisaita ja päätettiin, että kesäkausi starttaa vasta ensimmäisellä kokonaisella toukokuun viikolla, niin on varmasti kenttä kunnossa ja kelit mukavat olla ulkona! Vapun aikaan olikin jo oikein mukavat kesäkelit, T-paitasilleen sai meistä moni kotosalla hoitaa pihaansa. Eihän parempaa päivää siis voi olla seurankaan talkoille kuin 3.5 perjantai?

 Perjantai aamu kun koitti sai moni hieraista silmiään avatessaan ulko-oven. Pitkän lämpimän jakson jälkeen oltiin saatu oikein kunnon lumipeite maahan. Noh, Sieviläisellä sisulla, talkoitahan ei peruta!

 Läpi lumen ja tuiskun kymmenkunta reipasta seuralaista ryömitteli autoillaan, kaikillahan tietysti oli ihan vain talkoita varten vaihdettu talvirenkaan takaisin alle! osa kuulemma huvikseen vaihtanut useampaankin kertaan ;) Tositalkoilijat olivat jo kolat valmiina, kun puhe oli että haravoidaan pihat näteiksi! Oishan me muuten tehty sekin, mutta vähä mietittiin sentään mainettammekin ;) :D 

 

Suomalaisesta kevät-säästä huolimatta on nyt siis kalusto siirretty ulkokentälle ja kesäkausi voi virallisesti alkaa Sievässä! Jo ensi viikolla starttaavat ulkokenttätreenit, eilenhän vielä oli kenttäkin ihan sula :D 

 

 Lauantaina talkoiltiin myls Sievässä ruusukkeiden ja pokaalien kanssa, oli kuulemma hieman siistimpää ja lämpimämpää homma ;) 

 

Kiitos kaikille ahkerille!

 

Please reload

Featured Posts

Sievin kennelkerhon uudet kotisivut on niiiiiiiiin avattu!

May 1, 2013

1/1
Please reload

Recent Posts

June 2, 2020

October 29, 2019

August 28, 2019

August 23, 2019

August 8, 2019

Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Sievin Kennelkerho

Sievin Kennelkerho on rekisteröity yhdistys, joka on toiminut jo vuodesta 1993. 
Olemme Kennelliiton jäsenyhdistys ja kuulumme Keski-Pohjanmaan kennelpiiriin. Lisäksi olemme Suomen Agilityliiton jäseniä. 

Nähdään Facebookissa

Sievin Kennelkerhon virallinen facebook-ryhmä, sekä toimikuntien omat sivut. Kysy treeniseuraa, tsekkaa tapahtumat.

  • s-facebook
Oikopolut