Rally-tokon SM-joukkue 2018 esittäytyy

August 21, 2018

Tiina, Riemu, Ruu ja Rose


On ilo kisata jälleen Sievin Kennelkerhon joukkueessa, jossa olemme jo
useana vuonna olleet mukana.
Sievin Kennelkerhon joukkueessa kisaa alokkaassa reilun vuoden ikäinen
vasta kisaamisen aloittanut Riemu berninpaimenkoira (Ronetta´s Excellent
Diamond Girl). Tavoitteena meillä on mahdollisimman iloinen ja virheetön suoritus sekä
koulutustunnus.


Mestariluokassa kisaa Riemun äippä Ruu (FI RTVA Charonjen Girl). Ruu on jo
aika konkari ja nämä on meidän kolmannet yksilökisat. Ruun kanssa toivon
myös onnistunutta ja iloista suoritusta.

 

Yksilökisaan ja varakoirana osallistuu saksanpaimenkoira Rose (FI RTVA
Evergreys's Karonetta's Girl).
Iloisena ja onnellisena lähden taas osallistumaan rally-tokon SM-kisoihin.
Yhdessä teemme toivottavasti onnistuneita suorituksia ja toivon mukaan
osaan ohjata koiriani oikein, eikä kisajännitys nousisi kovin korkealle.

 

 

 

 

Katja Rahkola ja Lenni


Olen Katja Rahkola Himangalta ja kisaan 4-vuotiaan australianpaimenkoirani Lennin (Apbeat Lenny) kanssa ensimmäistä kertaa SM-kisoissa. Rallyyn tutustuimme Lennin ollessa reilun vuoden, ensimmäisiin kisoihin uskaltauduimme vuonna 2016. Erinäisten syiden vuoksi kisaamiseen tuli parin vuoden tauko, mutta saimme vaikeudet selätettyä ja kisakentille pääsimme takaisin tänä vuonna. Lenni on mukava ja reipas harrastuskaveri, joskin välillä hieman äänekäs ja malttamaton. On uskomattoman hienoa päästä mukaan Sievin kennelkerhon joukkueeseen. Odotan innolla syyskuuta ja toivon joukkueelle hyviä tuloksia ja iloista kisamieltä.

 

 

Marjut ja Melli

 

Lähdemme Mellin (Jasdoren Merlin Mystique) kanssa edustamaan Sievin kennelkerhoa rally-tokon sm-kisoihin joukkueen ALO-luokan koirakkona. Tämä on meille kummallekin ensimmäinen iso kisa ja odotan innolla mitä tuleva tuo tullessaan. Melli on 4-vuotias Shar pei uros, jonka kanssa olen harrastanut rally-tokoa kolme vuotta. Melli on ensimmäinen harrastuskoirani ja toinen shar peini. Alunperin hän tuli minulle näyttelykoiraksi, mutta oli pennusta asti selvää, ettei näyttelyt riittäneet koiran energian purkuun. Joten lähdimme kokeilemaan eri lajeja ja rallysta tuli se meidän juttu. Haasteina meillä on ohjaajan jännitys, johon Melli helposti reagoi sekä Mellin vireystilan ylläpito. Toisaalta, kun vireys osuu kohdillee on Mellin tekemistä ihana katsoa ja yhdessä tekeminen on kultaa. SM-kisoihin lähdetään hakemaan kokemusta ja tietenkin tulosta. 

 

 

Eija Heinonen ja Ossi 

Ossi (FI RTVA, TK1,TK2,JK3 Kutinan Xuurvili) on 4-vuotias belgianpaimenkoira, jonka kanssa on kisattu paljon. Tämä on Ossin kanssa kolmas SM-reissu rally-tokossa ja kaiken kaikkiaan 6. kerta kun osallistumme SM-kisoihin.

 

Tänä vuonna meillä on aika vähän rally-startteja, pisteitä 87-100. Saavutuksia Ossin uran ajalta on rally-toko RM 1. 2017, RM 3. 2018. Piirimestaruus 3. 2017, Vuoden rally-toko belgi 2016 ja 2017, piirinparas rally-toko koira 2017.

Olen iloinen, että saamme edustaa Sievin Kennelkerhoa ja olla joukkueessa mukana.

Kuva: Sari Eskelinen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Sievin kennelkerhon uudet kotisivut on niiiiiiiiin avattu!

May 1, 2013

1/1
Please reload

Recent Posts

June 2, 2020

October 29, 2019

August 28, 2019

August 23, 2019

August 8, 2019

Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Sievin Kennelkerho

Sievin Kennelkerho on rekisteröity yhdistys, joka on toiminut jo vuodesta 1993. 
Olemme Kennelliiton jäsenyhdistys ja kuulumme Keski-Pohjanmaan kennelpiiriin. Lisäksi olemme Suomen Agilityliiton jäseniä. 

Nähdään Facebookissa

Sievin Kennelkerhon virallinen facebook-ryhmä, sekä toimikuntien omat sivut. Kysy treeniseuraa, tsekkaa tapahtumat.

  • s-facebook
Oikopolut