Uus kalakkikärry! Yay!

Nyt on juhlavat ajat! Monen monta kertaa on iltamyöhällä lainailtu Lylyltä (kiitos miljoonasti teille!) kalkkikärryä, kun ei aina ole meinannut pysyä kehänauhat tuulessa paikallaan. Kuljettaminen on isolta osin maantieteellisistä syistä kallistunut varapj SuperSussun niskaan, mutta ei enää! MEILLÄ ON NIMITTÄIN NYT IHAN OMA KALKKIKÄRRY! Kiitos Susannan ja Vesan, eli Hoitola Susanin! Jotain sisäpiirin tietoa lahjoittajalla on saattanut tarpeen suhteen olla, koska osui kerralla nappiin <3 KIITOS koko seuran ja erityisesti kaikkien kisavastaavien puolesta! Hyvä kalkkikärry on enemmän ku sata jänistä, vai miten se nyt menikään...

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Sievin Kennelkerho

Sievin Kennelkerho on rekisteröity yhdistys, joka on toiminut jo vuodesta 1993. 
Olemme Kennelliiton jäsenyhdistys ja kuulumme Keski-Pohjanmaan kennelpiiriin. Lisäksi olemme Suomen Agilityliiton jäseniä. 

Nähdään Facebookissa

Sievin Kennelkerhon virallinen facebook-ryhmä, sekä toimikuntien omat sivut. Kysy treeniseuraa, tsekkaa tapahtumat.

  • s-facebook
Oikopolut