Kesätöissä kennelkerholla

Olin kesätöissä Sievässä parisen viikkoa kesä-heinäkuun vaihteessa. Sain kuulla paikasta kaverini kautta, ja päätin heti huomattuani ilmoituksen soittaa paikan päälle. Onnekseni sain paikan!

Tehtäviini kuului paljon maalaushommia, jotka aloitin heti ensimmäisenä päivänä. Maalasin Sievän varastokopin, pihakeinun ja kerhotalossa sijaitsevat portaiden kaiteet. Myös penkki joka yhdessä Susannan kanssa rakennettiin saunalle, sai uutta väriä.

Muut hommat vaativatkin hieman nikkarointi taitoja. Asennettiin treenihallin seiniin puuttuvat peltipalat, jotka toivat heti mukavasti uutta ilmettä rakennukseen. Viimeistelimme myös pihalla sijaitsevan aidan loppuun. Muita juttuja oli esimerkiksi rikkaruohojen kitkentä ja kerhotalon siivoilu.

Työskentely yhdistyksellä oli kaikinpuolin todella mukavaa, se oli uusi ja erilainen työkokemus minulle. Työntekö oli rentoa ja vaihtelevaa. Sain töiden alkaessa listan eri työtehtävistä, joista sitten itse valitsin mitä teen riippuen fiiliksestä ja säästä. Kiitos kaikille kahdesta mukavasta työviikosta! :)

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Sievin Kennelkerho

Sievin Kennelkerho on rekisteröity yhdistys, joka on toiminut jo vuodesta 1993. 
Olemme Kennelliiton jäsenyhdistys ja kuulumme Keski-Pohjanmaan kennelpiiriin. Lisäksi olemme Suomen Agilityliiton jäseniä. 

Nähdään Facebookissa

Sievin Kennelkerhon virallinen facebook-ryhmä, sekä toimikuntien omat sivut. Kysy treeniseuraa, tsekkaa tapahtumat.

  • s-facebook
Oikopolut