Nenät töihin!


Taas on seurassa otettu askel eteenpäin, kun näppärä Nosework-väki järkkäsi kennelkerhon ensimmäiset tuplanosemöllit Sievässä. Kerran aiemmin on tämän lajin epäviralliset kisat Sievin kennelkerhon väellä pidetty vanhalla Vahtolantien kentällä, mutta nyt ensimmäistä kertaa päästiin hyödyntämään Sievän monipuolisia tiloja tämän lajin mölleissä :)

Nosework mölleissa oli mahdollista suorittaa kaksi erillistä kisaa. Kilpailu talossa ja kilpailu hallissa. Molemmissa kilpailuissa suoritettiin ensin laatikkoetsintä ja sen jälkeen sisäetsintä. Talossa etsinnät suoritettiin tällä kertaa olohuoneessa, johon näppärä tuomaristo oli saanut rakennettu molempiin etsintöihin tarvittavat tilat.

Talossa 0-koirana toimi ihana Ninni ohjaajansa Hanna Kankaanpään kanssa. Ninni osoittikin nopeasti, että hajut ovat löydettävissä kun sisäetsinnässä aikaa kului reilusti alle minuutin ja laatikkoetsinnässä haju osui nenään neljässä sekunnissa! Talon etsinnöissä tuomarina toimi Heidi Pasanen.

Hallissa laatikkoetsintä oli järjestetty ihan hallin perälle. Tämä osoittautui selkeästi haastavammaksi kuin sisällä tapahtuneet etsinnät, mutta hienosti ne koirat eukalyptyksen hajun täältäkin löysivät! Hallissa tuomarina toimi Tiina Kankaanpää.

Hallissa sisäetsinnäksi oli järjestety eräänlainen "lukunurkkaus", josta koirien tuli paikallistaa eukalyptyksen haju.

Noseworkin tuplamöllikisat sujuivat rattoisasti ja tuloksissa saatiin palkita monta taitavaa koirakkoa. Järjestelytiimiä jo syyhytti ajatukset seuraavista kisoista, koska Sievän tiloihin sai järjestettyä monenlaista etsintätilannetta todella vaivattomasti. Ehkäpä ensi kerralla etsintöjä tehdään ajoneuvosta ja ulkokentillä? ;) Sievin kennelkerhon väen puolesta lämmin kiitos kaikille osallistujille ja tervetuloa uudelleen! :)

Päivän parhaat:

Talo:

Sisäetsintä: Viivi ja Dante ( 9 osallistujaa)

Laatikkoetsintä: Helena ja Kerttu ( 8 osallistujaa )

Kokonaiskilpailu: 1. Ida ja Nessa, 2. Viivi ja Dante, 3. Jenni ja Bönde

Halli:

Sisäetsintä: Viivi ja Dante ( 7 osallistujaa)

Laatikkoetsintä: Jenni ja Nova (7 osallistujaa)

Kokonaiskilpailu: 1. Jenni ja Bönde, 2. Viivi ja Dante, 3. Jenni ja Nova

#koirakansa #hauhauchampion

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Sievin Kennelkerho

Sievin Kennelkerho on rekisteröity yhdistys, joka on toiminut jo vuodesta 1993. 
Olemme Kennelliiton jäsenyhdistys ja kuulumme Keski-Pohjanmaan kennelpiiriin. Lisäksi olemme Suomen Agilityliiton jäseniä. 

Nähdään Facebookissa

Sievin Kennelkerhon virallinen facebook-ryhmä, sekä toimikuntien omat sivut. Kysy treeniseuraa, tsekkaa tapahtumat.

  • s-facebook
Oikopolut