Tunteella ja taidolla!


Tunteella ja taidolla voidaan tehdä monia asioita. Sievin kennelkerhon Sievä hankkeessa on töitä todella tehty tunteella vaikkakin sitä taitoa on ehkä jossain osa-alueissa puuttunutkin. Mutta siitähän ei olla lannistuttu vaan on opeteltu ja otettu selvää. Kysytty viisaammilta sekä annettu niiden oikeiden taitajien tehdä ne haastavimmat työt. Tunteella ja taidolla - yhteistyössä <3

Suomen suosituin kahvi: Pauligin Juhla Mokka puhuu tänä vuonna intohimon ja uskalluksen puolesta. Tekijöiden kahvina tunnettu Juhla Mokka on aina tuonut tutuksi suomalaista käden taitajuutta. Tunteella ja taidolla tekeminen elää vahvana edelleenkin tähän päivään tuotuna. Pauligin Juhla Mokka kannustaa tekemään asioita joita rakastaa ja sitähän me kennelkerhossa tehdään! Näin ollen on Paulig lahjoittanut seuralle vuoden kahvit!

Sievin kennelkerhon väki kiittää lämpimästi Pauligia yhteistyöstä ja uskosta pienen seuran voiman ponnistukseen!

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Sievin Kennelkerho

Sievin Kennelkerho on rekisteröity yhdistys, joka on toiminut jo vuodesta 1993. 
Olemme Kennelliiton jäsenyhdistys ja kuulumme Keski-Pohjanmaan kennelpiiriin. Lisäksi olemme Suomen Agilityliiton jäseniä. 

Nähdään Facebookissa

Sievin Kennelkerhon virallinen facebook-ryhmä, sekä toimikuntien omat sivut. Kysy treeniseuraa, tsekkaa tapahtumat.

  • s-facebook
Oikopolut