Uusi vuosi käynnissä!

January 17, 2018

Uusi vuosi 2018 on lähtenyt käyntiin vilkkaasti Sievin kennekerholla. Agilityn, tokon ja rally-tokon kursseja pyörii hallissa (olisiko se tämän vuoden Hau-Hau halli ;) )  ja lajien omatoimitreenarit käyttävät kausikorttejaan ahkerasti. Kerhotalossa on ehditty jo viettää agilityn koulutusohjaajakurssin ensimmäinen viikonloppua ja näillä näppäimillä alkavat jälleen Johanna Niemelän hierontakäynnit. Kerhotalossa on luvassa myös mentaalivalmennusta kaikkien lajien harrastajille sekä agilityn sääntöiltaa. Eri lajien toimikunnat syyhyävät päästä suunnittelemaan kesäkautta 2018 ja mikäs sen mukavampaa kuin suunnitella niitä ikiomassa kerhotalossa Sievässä! Toimikuntiin ehtii hankkiutua vielä mukaankin tammikuun loppuun asti jos haluaa olla kehittämässä eri lajien toimintaa seurassamme. Tammikuun jäsensähköpostissa yhteystiedot toimikuntien vetäjiin ja löytyväthän ne toki yhteystiedot-sivultakin.

 

Koirakavereitamme ajatellen lähti tämä vuosi käyntiin myös melkoisen maukkaasti. Sievin kennelkerhon pääsponsoriksi kaudelle 2018 varmistui Hau Hau Champion ja sitä myötä kesän kilpailujen palkinnot ovat taatusti maittavia! Huhut kertoivat myös, että jonkinlaisia näytepakkauksia saattaisi tulla seuralaisten sessukoiden nakerrettaviksi. Tuskin maltamme odottaa!

 

Ei siis muuta kuin hännät tötterölle ja antoisia treenejä jokaiselle kaudelle 2018! :)

 

#koirakansa #hauhauchampion

 

Please reload

Featured Posts

Sievin kennelkerhon uudet kotisivut on niiiiiiiiin avattu!

May 1, 2013

1/1
Please reload

Recent Posts

June 2, 2020

October 29, 2019

August 28, 2019

August 23, 2019

August 8, 2019

Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Sievin Kennelkerho

Sievin Kennelkerho on rekisteröity yhdistys, joka on toiminut jo vuodesta 1993. 
Olemme Kennelliiton jäsenyhdistys ja kuulumme Keski-Pohjanmaan kennelpiiriin. Lisäksi olemme Suomen Agilityliiton jäseniä. 

Nähdään Facebookissa

Sievin Kennelkerhon virallinen facebook-ryhmä, sekä toimikuntien omat sivut. Kysy treeniseuraa, tsekkaa tapahtumat.

  • s-facebook
Oikopolut