SM rallytoko 2017 purkissa! ;)


RallyTOKOn SM-kisat Seinäjoella on taputeltu vuoden 2017 osalta. Sievin kennelkerhon joukkue taisteli itselleen tuloksen kovissa skaboissa ja siitä voi pieni seura olla jälleen ylpeä!

Sievin kennelkerhon taipaleen kisoissa aloitti Tiina Laakko koiransa Raisan kanssa. He kilpailivat avoimessa luokassa ja tekivätkin TODELLA hienon radan, josta odotettiin varmasti yli 90 pisteen suoritusta ja kovaa pohjatulosta seuran joukkueelle. Rally kuitenkin on sellainen laji, että aina ei kehän laidalta tai suorittaessa näe samaa mihin tuomari kiinnittää huomion ja tällä kertaa tuomari näki Tiinan askeleet hieman liian lyhyiksi ja sitä kautta yhdeltä kyltiltä lähti pistemenetyksiä reippaasti. Komeasti kuitenkin Tiina ja Raisa 87p RTK2 ja sijoitus isoissa kisoissa 15/29!! :)

Toisena Sievin joukkueesta starttasivat Susanna Kariniemi ja Remu avoimessa luokassa. Radan alussa ollut hyppy sai nuoren koiran hieman enemmän agimoodiin, mitä rallytokomoodiin mutta hienosti kokenut ohjaaja kartturoi koiran läpi radan! Muu joukkue katsoi jännityksellä kehän laidalta, kun nuori koira meinasi käydä hieman kuumana radalla ;) Lopputulemana Susannalle ja Remulle 75p ja sijoitus 24/29.

Kolmantena joukkueesta radalle lähti MES-luokan koirakko Tiina ja Ruu. Mestariluokan rata osoittautui monelle ko. luokassa kisaavalle erityisen haastavaksi ja nii valitettavasti kävi myös Tiinan ja Ruun kohdalla. Tällä erää ei ihan tulokseen asti heidän suorituksensa yltänyt, valitettavasti.

Lähes yhtäaikaa Tiinan ja Ruun kanssa starttasi joukkueen toinen ylempi koirakko: Henna ja Woody voittajaluokassa. Parin suoritus oli tasainen ja rauhallinen, joskin ohjaajasta tuntui että riskirajalla mentiin koko ajan ;) Suorituksen jälkeen oltiin hetken mieli maassa Hennan kuviteltua, että hän oli mokannut niin että pari ei saanut tulosta. Onneksi Henna oli kuitenkin suorittanut radan ihan oikein ja plakkariin tälle parille 92 pistettä sekä sijoitus 4/23. Kolmas sija jaettiin samoilla pisteillä, mutta nopeammalla ajalla ;)

Näin ollen kennelkerhon joukkue sai kasaan tuloksen, kun kaksi alempaa ja yksi ylempi koirakko tekivät hyväksytyt radat. Kennelkerhon saldo SM-kisoissa oli yhteensä 254 pistettä ja sillä irtosi sijoitus 23/32 mukaan päässeistä joukkueista. Ensi vuotta ajatellen joukkueen jäsenet lähettävät jo terveisiä, että nyt reippaasti niitä alempia koirakoita kisakentille treenailemaan. Ensi vuonna olisi mahtava kun saataisi lähteä täysillä koirilla myös alempiin luokkiin :)

Yksilökisassa Sieviä edustaneet saksanpaimenkoirat kera ohjaajansa Tiinan, jäivät tällä kertaa valitettavasti ilman tulosta. Mestariluokan haastava rata merkille lähetyksen myötä koitui monen kisaajan kohtaloksi. Mutta eihän me Sievissä lannistuta, hännät pystyyn ja kohti ensi vuotta!! :)

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Sievin Kennelkerho

Sievin Kennelkerho on rekisteröity yhdistys, joka on toiminut jo vuodesta 1993. 
Olemme Kennelliiton jäsenyhdistys ja kuulumme Keski-Pohjanmaan kennelpiiriin. Lisäksi olemme Suomen Agilityliiton jäseniä. 

Nähdään Facebookissa

Sievin Kennelkerhon virallinen facebook-ryhmä, sekä toimikuntien omat sivut. Kysy treeniseuraa, tsekkaa tapahtumat.

  • s-facebook
Oikopolut