SM agilityn tunnelmia!


Agilityn SM-kisat käytiin tänä vuonna Lappeenrannassa ja Sievistä sinne starttasi joukkuekisaan neljä maxikoirakkoa, joista kolme kisasi myös sunnuntain yksliökisan karsintaradalla tavoitteena finaalipaikka. Joukkueessa kisasivat Tiuha ja Saila Mäkikangas, By ja Leena Partanen, Woody ja Henna Hautakoski, sekä Rasta ja Susanna Kariniemi.

Viikonloppu koitti helteisenä kisapaikan lämpötilan ollessa molemmin puolin kolmeakymmentä plusastetta! Koirille oli onneksi järjestetty viileämmät paikat kun teltat pystytettiin läheiseen jäähalliin.

Perjantaina käytiin lämmittelykisat, joihin joukkueemme koirat osallistuivat ottaen tuntumaa lauantain joukkuekisaa varten. Kuuma keli ja pitkä matkustaminen verotti ainakin joittenkin koirien vauhtia, mutta kaikki saivat radalta tuloksen. Eli tilanne näytti lupaavalta joukkuekisaa ajatellen!

Lauantaiaamuna joukkuekisan aloitti Saila ja Tiuha, pieni virhe kostautui radalla ja parin suoritus hylättiin. Tämä tarkoitti sitä, että joukkueen muitten koirakoitten olisi saatava tulos, jotta joukkue saisi tuloksen. Henna ja Woody vetivät varmanpäälle ja tekivät puhtaan ratasuorituksen pienellä aikavirheellä. Leena ja By olivat seuraavina suoritusvuorossa. Harmittava hylkäys heillekin ja joukkue jäisi ilman tulosta. Ankkurina toimineet Rasta ja Susanna saivat puomin alastulolta kontaktivirheen eli 5vp. Hieno päivä ja kokemus oli taas, vaikkei tulosta saatukaan.

Sunnuntaina osallistuttiin sitten yksilökisan karsintaradalle, jonne päästäkseen on saatava tietty määrä nollia edellisten SM-kisojen jälkeen. Sää oli jo hiukan viilennyt ja puolipilvinen. By ja Leena tekivät tuloksen 15vp+pientä yliaikaa. Saila ja Tiuha saivat hylkäyksen. Susannalle ja Rastalle 0-rata, yliaikaa 3,71sekuntia, ilman sitä olisi auennut finaalipaikka!

Makeaa agilitya koko viikonlopun täydeltä, ystäviä tavattiin ympäri Suomen. Jännitystä ja onnistumisen fiiliksiä, sekä pettymyksen pieniä hetkiä...Agility on herkkä laji-se tuli taas todistettua. Nälkä jäi kova-ens vuonna uudestaan!

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Sievin Kennelkerho

Sievin Kennelkerho on rekisteröity yhdistys, joka on toiminut jo vuodesta 1993. 
Olemme Kennelliiton jäsenyhdistys ja kuulumme Keski-Pohjanmaan kennelpiiriin. Lisäksi olemme Suomen Agilityliiton jäseniä. 

Nähdään Facebookissa

Sievin Kennelkerhon virallinen facebook-ryhmä, sekä toimikuntien omat sivut. Kysy treeniseuraa, tsekkaa tapahtumat.

  • s-facebook
Oikopolut