Vuosikokous


Jälleen on pidetty Sievin kennelkerhon sääntömääräinen vuosikokous. Tällä kertaa kokous oli historiallinen siinä mielessä, että se pidettiin ensimmäistä kertaa omissa tiloissa, Sievän kerhotalossa <3 Paikalle oli saapunut parisenkymmentä jäsentä, joille kaikille johtokunta haluaa välittää kiitokset siitä, että seuran asiat kiinnostavat :)

Kokouksessa käytiin läpi sääntömääräiset asiat: tilinpäätös, toimintakertomus sekä toiminnantarkastajien lausunto. Näiden läpikäynnin jälkeen myönsi jäsenistö johtokunnalle vastuuvapauden, joka nuijittiin läpi komealla pj:n kultaisella kupilla ;)

Virallisemman osuuden jälkeen oli vuorossa Sievin kennelkerhon Vuoden koira-kisan palkintojen jako. Tuloksia oli lähetetty aivan mahtava määrä ja pisteiden laskussa sai olla tarkkana ku porkkana, jotta jokainen varmasti sai oikean tuloksen ;) Tänä vuonna seura sai ilokseen jakaa kaikista lajeistaan niin Vuoden koira- kuin Vuoden tulokas tittelitkin sekä lisäksi muistaa neljää upeaa valiota! Vuoden koirakisan tulokset kokonaisuudessaan löydät täältä! :)

Tänä vuonna ensimmäistä kertaa, johtokunta halusi myös muistaa niitä henkilöitä, jotka tekevät sitä tärkeää työtä seuran eteen muutoin kuin kisaamalla omilla koirillaan :) Äänivalta annettiin jäsenistölle ja sitä kautta saatiin kaikkien halukkaiden ääni kuulumaan :) Yllä olevasta kuvasta voit tsekata kuka minkäkin tittelin tiukassa äänestyksessä itselleen sai! Jokainen on arvonimensä varmasti ansainnut ja sitä kautta lämpimän kiitoksen niin johtokunnalta kuin itse jäsenistöltä. Nyt ei sitten muuta kuin pökköä pesään kaudelle 2017 ja keräämään jäsenistön äänet ;)

Kiitos! <3 Tästä jatketaan hyvillä mielin kohti kevään ja kesän tapahtumia ja kursseja :)

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Sievin Kennelkerho

Sievin Kennelkerho on rekisteröity yhdistys, joka on toiminut jo vuodesta 1993. 
Olemme Kennelliiton jäsenyhdistys ja kuulumme Keski-Pohjanmaan kennelpiiriin. Lisäksi olemme Suomen Agilityliiton jäseniä. 

Nähdään Facebookissa

Sievin Kennelkerhon virallinen facebook-ryhmä, sekä toimikuntien omat sivut. Kysy treeniseuraa, tsekkaa tapahtumat.

  • s-facebook
Oikopolut