Rally-tokoa ei sade haitannut!


Sievin Kennelkerholla oli kiireinen viikonloppu, jota ei ajoittain reipaskaan sade lannistanut. Samaan aikaan kun Sievissä kilpailtiin rally-tokossa, oli Sievin Kennelkerholla ensimmäistä kertaa edustusjoukkue myös agilityn suomenmestaruuskisoissa. Agilityn taitureista voit lukea tarkemmin täältä.

Tälläkin kertaa, kuten viime kesänäkin, kisat järjestettiin urheilukentän kaukalossa. Kaukalo on todettu hyväksi ja rauhalliseksi paikaksi, jossa ei ohikulkijatkaan häiritse, eikä kisaajat tainneet edes huomata viereisen kentän pesäpallopeliä.

Sievin täydessä rally-tokokilpailussa ylituomarina hääräsi hyväntuulinen Minna Hillebrand Muuramesta. Hymy ei hyytynyt, vaikka vettä tuli välillä taivaan täydeltä. Vastaavana koetoimitsijana oli Kaarina Pesonen. Talkooväkeä oli reippailemassa hyvänlainen joukko, ja oli oikein mukavaa, että sekaan oli eksynyt taas ihan uusia tuttavuuksia. Tervetuloa joukkoon ihan jokainen!

Osaavat pohjanmaan koirakot saivat kiitosta tuomarilta.

- Kisan koirakoiden taso oli todella korkea. Paikoin rankasta sateesta huolimatta nähtiin todella hienoja suorituksia jo alokasluokasta lähtien, Hillebrand kehui. Järjestäjinä olemme täysin samaa mieltä. Monenlaista hännänheilutusta mahtui päivään, ja nauru raikasi kisapaikalla. Kiitos kaikille talkoolaisille!

Kisamme monipuoliset palkinnot mahdollistivat sponsorimme Musti ja Mirri, Petpoint Kokkola ja Vauhtiraksu.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Sievin Kennelkerho

Sievin Kennelkerho on rekisteröity yhdistys, joka on toiminut jo vuodesta 1993. 
Olemme Kennelliiton jäsenyhdistys ja kuulumme Keski-Pohjanmaan kennelpiiriin. Lisäksi olemme Suomen Agilityliiton jäseniä. 

Nähdään Facebookissa

Sievin Kennelkerhon virallinen facebook-ryhmä, sekä toimikuntien omat sivut. Kysy treeniseuraa, tsekkaa tapahtumat.

  • s-facebook
Oikopolut