Vipinää kentällä!


Viimeisen viikon sisään on kennelkerhon kentälle mahtunut monenlaista vipinää. Normaalit kurssit niin agilityssä, tokossa kuin rallytokossakin ovat tietysti pyörineet normaalisti, mutta kuluneen viikon aikana on saatu nauttia myös aimo annos gurujen oppeja ;)

Sunnuntaina 5.6 kennelkerhon kentät vallattiin näyttely- ja agiporukoiden toimesta. Näyttelypuolelle kouluttamaan oli saapunut Johanna Lahtinen. Monennäköistä rekkua pyöri kehäharjoituksissa päivän mittaan, kun Johanna antoi jokaiselle henkilökohtaisia neuvoja parempaan esittämiseen. Agilityväen iloksi uusia tuulia seuran treeneihin oli tuomassa Elina Paavola, koirakoulu Vireeltä Kokkolasta. Elina olikin keksinyt sangen haastavan radan koulutukseen osallistujien kiusaksi, mutta niin vain siitä selvisivät Mustit kuin Pupetkin Elinan osaavalla opastuksella.

Torstaina 9.6 olikin sitten vuorossa TOKO ja rallyTOKO väen oma päivä. Kaukaa etelästä meitä koutsaamaan oli saapunut Koirakoutsin väki: Krista Karhu ja Mika Jalonen. Keli ei tänäkään vuonna ihan suosinut, kun kevät myrskyn jälkeisissä tunnelmissa kentällä häärittiin, mutta parannusta oli jo viime vuoteen ja tätä menoahan ensi vuonna saadaan nauttia sangen mukavista ilmoista ;)

Krista Karhu luotsasi rallyTOKO väen koulutusta. 15 innostunutta koirakkoa kävi hakemassa henkilökohtaista oppia ongelmakohtiinsa ja tuntuivat sitä myös saavan :) Mika Jalonen puolestaan veti TOKO-puolen harjoituksia ja jokaisella on kuulijalla on nyt varmasti kymppileikit ja pikku jekut hallussa ;)

On se vaan mukavaa välillä irrottautua vanhoista tavoista ja metodeista ja ottaa vastaan uusia oppeja omiin treeneihin. Guru sen olla pittää vai miten se meni? ;) Iloksenne voin myös kertoa, että tähän eivät loppuneen kennelkerhon taitavien ulkopuolisten kouluttajien opit vaan kesän ja syksyn mittaan on luvassa koulutusta Heidi Kailion johdolla TOKOssa, Elina Paavolan jo hyväksi todetussa koulutuspäivässä agilityssä sekä peltojälkiguru Sami Isopahkalan luotsauksessa FH-jäljessä. Ja huhujen mukaan myös PK-jälki ja hakupäivää saattaisi olla syksymmälle luvassa mikäli kysyntää on ;)

Tsekkailkaa tulevia tapahtumia arkisto-sivultamme!

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Sievin Kennelkerho

Sievin Kennelkerho on rekisteröity yhdistys, joka on toiminut jo vuodesta 1993. 
Olemme Kennelliiton jäsenyhdistys ja kuulumme Keski-Pohjanmaan kennelpiiriin. Lisäksi olemme Suomen Agilityliiton jäseniä. 

Nähdään Facebookissa

Sievin Kennelkerhon virallinen facebook-ryhmä, sekä toimikuntien omat sivut. Kysy treeniseuraa, tsekkaa tapahtumat.

  • s-facebook
Oikopolut