Laidunkauden avajaiset


Sievin kennelkerhon perinteisiä laidunkauden avajaisia vietettiin jälleen koirattomissa merkeissä kennelkerhon omalla kentällä. Paikalle oli saapunut mukavasti väkeä nauttimaan kesäisestä illasta nyyttäriperiaatteella.

Laidunkauden avajaiset polkaistiin käyntiin vauhdikkaasti Dogbigin merkeissä. Susanna oli ystävällisesti suunnitellut meille sopivan kevyen, mutta monipuolisen maistiaisen siitä mitä Dogbig oikeasti on. Vaikka hirmuisen tosissaanhan me kaikki tämä otettiin niin väkisinkin hymyt, naurun kimahdukset ja ihan ne räkänaurutkin täyttivät Vahtolantien ympäristön väen yrittäessä hapuilla koirien ravi- tahi laukka-askellusta ;)

Dogbic maistiaisten jälkeen siirryttiin sitten sen todellisen ruoan pariin eli nyyttäripöytään. Voi mitä herkkuja oli jäsenistö taikonut meidän kaikkien herkkusuiden iloksi: tonnikalapiirakkaa, mustikkapiirakkaa, lohirullia, karkkia, sipsiä, pähkinöitä, muffinseja, kääretorttua ja palan painikkeeksi kanisterillinen maailman maukkainta mehua ;) Ähky oli taattu! ;)

Hyvän ruoan merkeissä perjantai ilta kului rattoisasti joukolla poristen. Jutut lentelivät laidasta laitaan tämän naisjoukon muistellessa menneitä, keskustellessa päivän polttavista asioista ja miettiessä tulevaa. Allekirjoittaneella oli ainakin niin mukavan rentouttava viikonlopun aloitus, että eikö melkein voitas alottaa laidunkausi joka perjantai uudestaan? :D

Näin siis on virallisesti Sievin kennelkerholaiset päästetty kesälaitumille ja sitä kautta kesäkausi saatu käyntiin ihan toden teolla. Kentällä nähdään!'

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Sievin Kennelkerho

Sievin Kennelkerho on rekisteröity yhdistys, joka on toiminut jo vuodesta 1993. 
Olemme Kennelliiton jäsenyhdistys ja kuulumme Keski-Pohjanmaan kennelpiiriin. Lisäksi olemme Suomen Agilityliiton jäseniä. 

Nähdään Facebookissa

Sievin Kennelkerhon virallinen facebook-ryhmä, sekä toimikuntien omat sivut. Kysy treeniseuraa, tsekkaa tapahtumat.

  • s-facebook
Oikopolut