Virkku tutuksi!

April 2, 2016

 

 

 Niin sitä on kunnialla pidetty vuoden ensimmäinen Sievin kennelkerhon järjestämä TOKO-koe. Tällä erää koe pidettiin Kannuksen Dogness-hallissa ja tuomariksi meille oli saapunut Allan Aula Kemistä. Monenmoista koiraa nähtiin kehässä tänään ja joukkoon mahtui niitä upean täydellisiä suorituksia kuin myös niitä kynsien pureskeluun pakottavia viime hetken pelastuksia ;)

 

Tässä kokeessa käytettiin ensimmäisen kerran Sievin kennelkerhon historiassa uutta Virkku-palvelua tulosten kanssa ja voi miten helpoksi kävivät vastaavan koetoimitsijan /sihteerin hommat. Kahden sihteerin voimin ehdittiin ihan taukojumpatakin! ;)

 

Vastaavan koetoimitsijan ominaisuudessa haluan kiittää kaikkia reippaita talkoolaisia, jotka tekivät koepäivästä mitä parhaimman :) Kiitokset myös tuomarillemme sekä kaikille kilpailijoille, jotka saapuivat näyttämään osaamistaan. Tuloksiin pääsette käsiksi täältä.

Please reload

Featured Posts

Sievin kennelkerhon uudet kotisivut on niiiiiiiiin avattu!

May 1, 2013

1/1
Please reload

Recent Posts

June 2, 2020

October 29, 2019

August 28, 2019

August 23, 2019

August 8, 2019

Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Sievin Kennelkerho

Sievin Kennelkerho on rekisteröity yhdistys, joka on toiminut jo vuodesta 1993. 
Olemme Kennelliiton jäsenyhdistys ja kuulumme Keski-Pohjanmaan kennelpiiriin. Lisäksi olemme Suomen Agilityliiton jäseniä. 

Nähdään Facebookissa

Sievin Kennelkerhon virallinen facebook-ryhmä, sekä toimikuntien omat sivut. Kysy treeniseuraa, tsekkaa tapahtumat.

  • s-facebook
Oikopolut