Laskiaisen riemua


Lauri Haikolan koulun vanhempainyhdistys lähestyi seuraamme kysymällä olisiko meillä jotain koiramaista toimintaa Louetilla järjestettävään laskiaistiistain riehaan. Ja sitähän meidän seuralta löytyy ;) Tällä kertaa lähetimme paikalle joukon rapsuteltavia koiria ikähaitarilla vauvasta vaariin. Ilma ei ollut kovin suotuisa, mutta meidän seuralaisia ja koiria ei ole sokerista tehty joten Louetille saapui iloinen joukko kaikenkarvaisia koiria omistajineen. Paikalla olivat Tiina ja collie Pavel, Ulla ja collie Nuka, Marjut ja mopsi Pyllerö, Ella ja x-rotu Nata, Anu ja samojedi Pyry (+x-rotu pulkkakoira Miska) ja Marika ja siperianhusky Tuisku (puuttuvat kuvasta)

Ihmiset olivat lähteneet säästä huolimatta sankoin joukoin liikkeelle ja silittelijöitä riitti koirille tasaisesti pitkin iltaa. Yllättävän raskasta on rapsuteltavana oleminenkin, ainakin Pyryn mielestä ;)

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Sievin Kennelkerho

Sievin Kennelkerho on rekisteröity yhdistys, joka on toiminut jo vuodesta 1993. 
Olemme Kennelliiton jäsenyhdistys ja kuulumme Keski-Pohjanmaan kennelpiiriin. Lisäksi olemme Suomen Agilityliiton jäseniä. 

Nähdään Facebookissa

Sievin Kennelkerhon virallinen facebook-ryhmä, sekä toimikuntien omat sivut. Kysy treeniseuraa, tsekkaa tapahtumat.

  • s-facebook
Oikopolut