Etsitään "kotia" tosi tarkoituksella ;)


Olisiko se koti idässä vai lännessä? Pohjoisessa vai etelässä?

Ei vaan ihan tosissaan: Sievin kennelkerhon väki etsii kuumeisesti itselleen uutta kentän paikkaa. Haku on ollut jo hiljempana päällä jonkin aikaa, mutta nyt me oikeasti haluttaisi se paikka, jossa voisimme harrastaa ihan täysillä sydämemme kyllyydestä. Kovin vaativiakaan ei olla. Alla hieman ajatusta millaista "kotia" me seurallemme etsimme ;)

Sen edullisen tontin/maapalan tulisi sijaita Sievissä, Sievin kennelkerho kun kerran ollaan.

Tontin koko tulisi olla minimissään n. hehtaari, jotta pystyisimme toteuttamaan pitkäaikaisen haaveemme kisamittaisesta harjoituskentästä, jonka ympärille saisimme tilaa autojen parkkipaikalle, varastorakennukselle ja ah, sille ihanalle ulkohuussillemme jonka menneenä vuonna seuralle Kokkolasta noudimme ;)

Maapläntin tulisi sijaita sen verran sivussa, että emme harrastuksellamme häiritsisi naapureita. Kuitenkin mukavaa olisi, että tieyhteydet löytyisivät ja sähkö/vesiliittymä olisi suurta plussaa, ei kuitenkaan pakollista.

Emme pahastu, vaikka tontilla sijaitsisi ennestään jokin mummonmökin tapainen rakennus tai vaikka vanha navetta ;)

Ja nyt oikeasti, jos sinulla tai tuttavallasi tai vaikka serkunkumminkaimallasi on siellä nurkissa pyörimässä se ihan turha maapläntti, jolle ei koskaan ole oikein keksitty järkevää käyttöä, tai joka on jäänyt vuosien saatossa hiljaisemmalle elolle, niin otappa meihin yhteyttä! Se jonkun turha maanpalanen voisi olla meidän seurallemme se iso askel kohti haavettamme :)

Tarjoa siis rohkeasti tai yllytä se appiukkosi tarjoamaan! Tiedot myytävistä käyttötarkoituksiimme sopivista tonteista ottaa enemmän kuin mielellään vastaan puheenjohtajamme Henna Hautakoski, henna.hautakoski@gmail.com tai puh. 0409626303 (iltaisin).

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Sievin Kennelkerho

Sievin Kennelkerho on rekisteröity yhdistys, joka on toiminut jo vuodesta 1993. 
Olemme Kennelliiton jäsenyhdistys ja kuulumme Keski-Pohjanmaan kennelpiiriin. Lisäksi olemme Suomen Agilityliiton jäseniä. 

Nähdään Facebookissa

Sievin Kennelkerhon virallinen facebook-ryhmä, sekä toimikuntien omat sivut. Kysy treeniseuraa, tsekkaa tapahtumat.

  • s-facebook
Oikopolut