Uusi vuosi käyntiin!


Uusi vuosi on käynnissä jo hyvää vauhtia. Sievin kennelkerhon johtokunta on istunut järjestäymiskokouksensa ja vuonna 2016 kokoonpano on seuraavanlainen:

- puheenjohtaja: Henna Hautakoski - varapuheenjohtaja: Susanna Kariniemi - sihteeri: Jaana Jämsä - kenttävastaava: Susanna Kariniemi - TOKO-toimikunnan vastaava: Henna Hautakoski - AGility-toimikunnan vastaava: Nina Saajossalo - rallyTOKO-toimikunnan vastaava: Essi Tabell - näyttelytoimikunnan vastaava: Riikka Takanen - PK-toimikunnan vastaava: Jaana Jämsä - webmaster: Hanna Kankaanpää

Yllä olevat henkilöt yhdessä Anu Laurikaisen kanssa muodostavat johtokunnan vuodelle 2016, joka päättää seuraan liittyvissä asioissa toimikuntien avustuksella. Sievin kennelkerhon jäsenille tarkoitetulla facebook-palstalla jokaisella jäsenellämme on mahdollisuus osallistua oman lajinsa tapahtumien ja toiminnan suunnitteluun liittymällä mukaan toimikuntaan :)

Johtokunnan kokouksissa mukana istuu myös Nina Saajossalo, joka toimii seurassamme vuonna 2016 jäsensihteerinä sekä rahastonhoitajana. Nina on myös palkintovastaavamme. Mikäli haluat liittyä jäseneksemme, otathan siis yhteyttä Ninaan! Yhteystiedot löytyvät jäseneksi-sivulta :) Vanhoille jäsenille on jäsenmaksutiedot välitetty facebookin kautta ja tulossa on myös sähköpostia :)

Toivottavasti yllä oleva listaus helpottaa miettimään ketä nykäistä hihasta jos tulee asiaa :) Ja kaikkia meitä kyllä uskaltaa nykäistä! ;)

Iloista uutta vuotta toivotellen pj Henna

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Sievin Kennelkerho

Sievin Kennelkerho on rekisteröity yhdistys, joka on toiminut jo vuodesta 1993. 
Olemme Kennelliiton jäsenyhdistys ja kuulumme Keski-Pohjanmaan kennelpiiriin. Lisäksi olemme Suomen Agilityliiton jäseniä. 

Nähdään Facebookissa

Sievin Kennelkerhon virallinen facebook-ryhmä, sekä toimikuntien omat sivut. Kysy treeniseuraa, tsekkaa tapahtumat.

  • s-facebook
Oikopolut