Syksyn viimeinen tokokurssi päätökseen!

September 18, 2015

Niin se on kevät, kesä ja syksy taas laitettu TOKO-kurssien osalta pakettiin. Tiistaina vietettiin viimeisen tämän kauden kurssin: arkitokon, päättäjäiskertaa. Pätevät arkitokolaiset pääsivät viimeisen kerran kunniaksi suorittamaan tehtävärataa, jossa vastaan tuli erilaisia arjen tilanteita kenkien sitomisesta ja paikalla rauhoittumisesta aina pikaiseen kaupassa pyrähdykseen ja kauniisti ovesta kulkemiseen. Päättäjäiskerran kruunasi Riikan leipoma taivaallinen suklaapiirakka kera kahvien, joka sekin tietysti nautittiin koira kauniisti hihnassa mukana kulkien ;) 

 

Helena ja Auri suorittamassa rally-tokorataa.
 

 

Päivi ja varsin tottelevainen pikkuneiti :)

 

 Marja ja Koda kahvipisteellä.

Toko-kurssit ovat siis tältä kaudelta pidetty ja pikku hiljaa aletaan siirtymään omatoimitreeneihin hallin puolelle. Huolta ei kannata silti kantaa, sillä TOKO-porukallamme on jo ensi vuoden kurssit suunnitteilla, joten keväällä taas tavataan ohjattujen kurssien merkeissä! :) Ja ensi viikollahan on jo mahdollisuus osallistua Piritta Pärssisen TOKO-koulutukseen ;) 

TOKOvastaava Henna

Please reload

Featured Posts

Sievin kennelkerhon uudet kotisivut on niiiiiiiiin avattu!

May 1, 2013

1/1
Please reload

Recent Posts

June 2, 2020

October 29, 2019

August 28, 2019

August 23, 2019

August 8, 2019

Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Sievin Kennelkerho

Sievin Kennelkerho on rekisteröity yhdistys, joka on toiminut jo vuodesta 1993. 
Olemme Kennelliiton jäsenyhdistys ja kuulumme Keski-Pohjanmaan kennelpiiriin. Lisäksi olemme Suomen Agilityliiton jäseniä. 

Nähdään Facebookissa

Sievin Kennelkerhon virallinen facebook-ryhmä, sekä toimikuntien omat sivut. Kysy treeniseuraa, tsekkaa tapahtumat.

  • s-facebook
Oikopolut