Valkkarien rotumestaruustokot taputeltu!

Toukokuun 16. päivä vietettiin valkoistenpaimenkoirien osalta historiallisia aikoja, sillä silloin kisattiin ensimmäistä kertaa heidän rodun rotumestaruudesta tottelevaisuuskilpailujen osalta. Kisajärjestäjänä toimi meidän pieni Sievin kennelkerho ja kisapaikaksi oli valikoitunut Nivalan lukion kenttä.

Ilahduttavan suuri joukko valkoisiapaimenkoiria ohjaajineen eri puolelta Suomea oli lähtenyt liikkeelle - joko näyttämään omaa osaamistaan tai kannustamaan muuta valkkariväkeä. Allan Aulan tuomaroimassa rotumestaruusTOKO-kilpailussa nähtiin yhteensä 18 kappaletta toinen toistaan upeampia suorituksia valkoistenpaimenkoirien osalta ja saatiinhan se TOKO-rotumestari 2015 tittelikin jaettua. Alokasluokassa kilpaili valkoisiapaimenkoiria 6 kappaletta, avoimessa 8, voittajassa 1 ja siinä kuninkuus- eli erikoisvoittajaluokassa kilpailijoita oli 3 kappaletta. Loput 12 kisapaikkaa täyttyivätkin sitten vikkelästi muun rotuisista osallistujista.

Järjestäjien puolesta haluan näin kotisivujemme välityksellä kiittää teitä kaikkia valkkariväen edustajia, jotka lähditte paikan päälle kilpailemaan tai kannustamaan. Kisapaikalla oli aistittavasti oikea arvokisan tunnelma, ihmiset hymyilivät ja kannustivat, jännittivät ja hurrasivat, elivät mukana suuren kisapäivän tunnelmaa. Kiitoksen haluan myös välittää Suomen valkoinenpaimenkoira yhdistyksen väelle, joka järjesti rotumestaruusTOKOn ympärille ison määrän eri tapahtumia lisähoukuttimeksi saada väki liikkeelle. Upea viikonloppu oli näillä lakeuksilla luonnetestien, BH- ja AD-kokeen tuodessa lisäväriä rotumestaruusTOKON kylkiäisinä.cKiitos myös ihanalle tuomarillemme Allan Aulalle sekä kaikille muun rotuisille osallistujille upeasta kisapäivästä! :)

Vastaavana koetoimitsijana haluan myös henkilökohtaisesti välittää kiitokset niin ihanan aktiivisille ja osaaville Sievin kennelkerholaisille! Meinasi koetoimitsija ihan herkistyä, miten hienosti hommat toimi ja ihmiset hymyili. Spesiaali kiitokseni välitän vielä lehden tekijä/valokuvaaja/markkinoijanaisellemme Hannalle!

Mitähän me seuraavaksi järkättäisi? ;)

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Sievin Kennelkerho

Sievin Kennelkerho on rekisteröity yhdistys, joka on toiminut jo vuodesta 1993. 
Olemme Kennelliiton jäsenyhdistys ja kuulumme Keski-Pohjanmaan kennelpiiriin. Lisäksi olemme Suomen Agilityliiton jäseniä. 

Nähdään Facebookissa

Sievin Kennelkerhon virallinen facebook-ryhmä, sekä toimikuntien omat sivut. Kysy treeniseuraa, tsekkaa tapahtumat.

  • s-facebook
Oikopolut