Agility starttasi kevään kurssit

Kuva: Essi Tabell

Maanantaina pyörähti käyntiin kennelkerhon kurssipaletti agilityn alkeis- ja alkeisjatko ryhmillä. Sää suosi ja kurssille saapui ihanan innokkaita koirakoita oppimaan uutta! Sinänsä myös mukava tilanne näin kouluttajan näkökulmasta, sillä alkeisryhmässä ei kenelläkään ollut lajista aiempaa kokemusta - kurssilla olevat koirat ovat pääasiassa nuoria ja mukavasti motivoitavissa. Koirien ohjaajat olivat kuuliaisia ja kenties vielä näin ensimmäisellä kerralla hieman pyörällä päästään, mutta itse koirille iso peukku - reippaita ja rohkeita tapauksia! Alkeisjatko ryhmä on pienempi, mutta sitäkin tehokkaampi - koirat vastasivat ohjaukseen, emännätkin suhteellisen kehityskelpoisia. Tällä kurssilla harjoitellaan jo muutamien esteiden ratoja ja keskitytään ohjaukseen, joka tuntuukin olevan meille kaksijalkaisille se vaikein pala purtavana lajissa - mikä käsi, rintamasuunta, vastakäsi..

Kuvat: Ylempi Essi Tabell, alempi Anu Laurikainen.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
Sievin Kennelkerho

Sievin Kennelkerho on rekisteröity yhdistys, joka on toiminut jo vuodesta 1993. 
Olemme Kennelliiton jäsenyhdistys ja kuulumme Keski-Pohjanmaan kennelpiiriin. Lisäksi olemme Suomen Agilityliiton jäseniä. 

Nähdään Facebookissa

Sievin Kennelkerhon virallinen facebook-ryhmä, sekä toimikuntien omat sivut. Kysy treeniseuraa, tsekkaa tapahtumat.

  • s-facebook
Oikopolut