Siirry suoraan sisältöön

Koiraurheilukeskus Sievä

Tervetuloa tutustumaa koiraurheilukeskukseemme.

Tammikuussa 2017 valmistui ensimmäinen vaihe Koiraurheilukeskus Sievän halliprojektista. Syksyllä 2018 hallia laajennettiin onnistuneesti varastopatilla.

Koiraurheilukeskus Sievässä meitä palvelee hallin 200 neliön treenitila + 20 neliön estevarastotila. Halli on puolilämmin (noin + 10-15 astetta) ja siellä on kumirouhetäytteinen keinonurmimatto. Käytössämme on Rally-toko kyltit ja kylttitelineet, TOKO hypyt, kartiot, ruutunauhat ym sekä agilityesteet.​​​

Koiraurheilukeskus Sievä pitää sisällään kerhotalon, autotallin, aitan ja saunan. Parkkitilaa on noin 80 autolle.
Sievän tiluksilla on kaksi kansalliset kisamitat täyttävää treenikenttää.  ​Kivituhkakenttämme on kooltaan 32x52m ja valmistui kesälle 2017. Nurmikenttämme on yksinkertaisesti valtava ja se on ollut käytössä kesästä 2018.

Kerhotalostamme löytyy kaksi kerrosta. Niistä alemmassa teitä palvelevat täyden varustuksen kerhotila (videotykki, tussitaulut, pulpetit) sekä keittiötilat. Lisäksi alakerrasta löytyy WC ja suihkutilat. Yläkerrassa puolestaan sijaitsevat majoitustilat ja toinen WC sekä suihku. Yläkertaan voi tällä hetkellä majoittua maksimissaan 7 henkilöä. Lisäksi alakerrasta löytyy yksi levitettävä sohva

Vaikka kauhean reippaita me ollaan ja pystytään melkeistä mihin vaan, niin ihan yksin emme olisi unelmaamme pystyneet toteuttamaan. Täten koko sydämestämme kiitämme meidän suurimpia tukijoita, joita ilman olisi tämä hanke vaatinut jo vähän muutakin kuin pientä ja pippurista jäsenistöämme.