RALLY-TOKO

Kurssit:

Rally-tokon ALO-jatkokurssi torstaisin 11.2.-4.3.2021 klo 18-19.
Kouluttajana Tiina Kankaanpää, max 5 koirakkoa.
ALOn liikkeet osaaville koirakoille. Ratatreenejä ja tekniikan hiomista. Koirien tulisi olla hallinnassa. Treenit joko yksilötreeneinä, jolloin hallin ulkopuolella odotellaan omaa vuoroa, tai sitten maskit päässä sisätiloissa, riippuen koronatilanteesta. Osta paikkasi verkkokaupasta.
Hinta 25 €/jäsen, 35 €/ei-jäsen.

Omatoimiryhmät

Rally-tokon omatoimivuoro torstaisin
klo 20-21. Ei ohjaajaa,
kausikorttilaisten varma rally-tokovuoro, kausikorttilaisille ilmainen.

.

Kuluneiden vuosien aikana rally-toko on nostanut päätään harrastuslajien joukossa. Hyvä niin, sillä meilläkin on pitkäaikaisia harrastajia, jotka ilahtuivat mahdottomasti lajin virallistamisesta! Nämä pitkäaikaiset harrastajat ovat onnistuneesti hurauttaneet puoli seuraa pauloihinsa, ja helpostihan se kävikin, kun rally on niin mahdottoman hauska laji! Jos toko tuntuu liian totiselta ja tavoitteelliselta, niin rally on kokeilemisen arvoinen vaihtoehto.

Vuodenvaihteessa 2015 kouluttautuivat ensimmäiset koetoimitsijat tähänkin lajiin ja niin sitä kesällä 2015 järjestettiin ensimmäiset seuran rally-kilpailut. Sittemmin niitä onkin täräytetty aika monet, välillä tuplanakin, että varmasti on mihin osallistua.

Vuonna 2020 tehtiin historian kirjoihin Sievin merkintä Sievin joukkueen voittaessa SM- kultaa ja tulipa vielä SM yksilövoittokin seuraan!


Yhteyshenkilö

Jenni Ahola