Siirry suoraan sisältöön

RALLY-TOKO

Kurssit ja koulutukset myydään verkkokaupan kautta ensisijaisesti jäsenille. Seuran ulkopuolisille kurssit tulee myyntiin 1vk jäsenten jälkeen.
Jäsen – kirjaudu sisään verkkokauppaan jotta näet kaikki jäsenille myynnissä olevat kurssit!!

Rallytokon VOI-MES kylttikurssi
Vetäjä: Päivi Vuorio
Paikka: Sievän treenihalli
MAX. 5 koirakkoa
Torstaisin: 30.3., 13.4., 20.4. ja 27.4. Klo 18.00-19.00
Kurssilla harjoitellaan ylempien luokkien kylttien tehtäviä. Koirakoille, joilla on alempien luokkien kyltit muistissa. Koiran tulee pystyä työskentelemään kytkemättömänä muiden koirien läsnä ollessa.
HInta: 30€/jäsen, 40€/ei jäsen


Jumppakurssi
-Tiistaina 18.4 ja 9.5 klo 18-19.00
– Kouluttajana Jenny Pärnänen
-Sievän koulutushalli
-Max 5 koirakkoa
-Jumppakurssi jossa harjoitellaan koiran kehonhallintaa ja -hahmotusta, sekä lihasvoimaa.Kurssi sopii kaikille, eli lajista riippumatta tavoitteellisesti treenaavat ja kilpailevat koirat hyötyvät paremmasta kehonhallinnasta ja -hahmotuksesta. Erityisen tärkeää mm. tokossa, rally-tokossa ja agilityssa. Kurssi käy möys aktivointina ja mukavana yhteisenä puuhana ihan tavalliselle kotikoiralle. Kurssilla saa ideoita omatoimiseen harjoitteluun jota voi tehdä vaikka kotona olohuoneessa. -Kouluttajana toimii oulaistelaistunut koiraharrastaja Jenny Pärnänen: meillä on kotona 8-vuotiaan parsonin sekä 2-vuotiaan beaglen lisäksi 2 suomenpystykorvaa ja hälleforsinkoira. Agilityharrastuksen olen aloittanut jo yli 10 vuotta sitten kaverin perhoskoiran kanssa ja parsoni tuli minulle 8 vuotta sitten agilitykoira-ajatuksella. Olen käynyt AVA1-koulutuksen ja pitänyt agilitykursseja alkeis- ja jatkokurssi-tasoilla. Olen käynyt Koirat kasvatus ja kuntoutustyössä -yhdistyksen täydennyskoulutuksen koira-avusteiseen työskentelyyn ja Ykän kanssa on tähtäimessä työnäyttö seuraavan 1,5 vuoden sisällä. Metsästystä harrastetaan aktiivisesti kaikkien koirien kanssa ja lisäksi mm. rally-tokoa, mejää ja noseworkia. Kesällä aloitin opiskelemaan koirankouluttajaksi Kannuksen kennellinjalla ja niitä opintoja on nyt siis puolisen vuotta takana. Hinta 25,00 € jäsen/35,00 € ei-jäsen – Myynnissä 18.3 klo 18.00 alkaen. Ulkopuolisille 25.3 alkaen.


Pentu/arkitoko kurssi
– Vetäjä: Marjut Saksa
– Paikka: Sievän treenihalli
– Max 4 koirakkoa
– 5 kerran kurssi, perjantaisin 14.-28.4, 5.-12.5, klo 18.-19.00.
– Arjen taitoja ja yhteistyötä koiran kanssa. Kurssilla opetellaan mm. koiran palkkaamista, käsittelyä ja hihna ja temppu taitoja koirakoiden tarpeiden mukaisesti. Esitiedot kurssille osallistuvilta tärkeitä kurssin suunnittelun kannalta.
– Hinta 30€ jäsen, 40€ ei-jäsen
– Kurssi myynnissä verkkokaupassa 14.3 klo 18.00 alkaen. Ulkopuolisille 25.3 alkaen. Paikan ostettuasi laita ohjaajalle sähköpostia marjut.pellikka@gmail.com, saat esitietokyselyn, johon vastata.

RALLYTOKO Kylttikurssi 2. ALO-AVO
Vetäjä: Riikka Takanen
Paikka: Sievän treenihalli
Max. 6 koirakkoa
Torstaisin: 2.2., 9.2., 16.2. ja 23.2. Klo 18.00-19.00
Aloitteleville koirakoille.
Hinta. 30€/jäsen, 40€/ei jäsen


RALLYTOKO Ratakurssi ALO-AVO
Vetäjä: Marjut Saksa
Paikka: Sievän treenihalli
Max. 5 koirakkoa
Perjantiaisin: 3.3., 10.3., 17.3. ja 24.3. Klo 18.00-19.00
Koirakoille, jotka hallitsevat ALO-AVO kyltit. Kun kylttien temput on hallinnassa, voidaan lähteä harjoittelemaan ratasuorituksia. Marjutin opeissa tulet huomaamattasi oppimaan pidempiäkin ratapätkiä ja oppimaan niksejä, joita ottaa huomioon rataa tepastellessa päämäärää kohden. Tämä on siitä mukava laji, että jokainen voi suorittaa tehtäviä oman tasonsa mukaan.
Hinta. 30€/jäsen, 40€/ei jäsen

Omatoimiryhmät jäsenille

KESÄN omatoimivuoro torstaisin kivituhkakentällä klo 19-21
TALVI
Torstai, kausikorttilaisten varma vuoro, klo19-21, vain seuran jäsenille, loka-joulukuu

.

Kuluneiden vuosien aikana rally-toko on nostanut päätään harrastuslajien joukossa. Hyvä niin, sillä meilläkin on pitkäaikaisia harrastajia, jotka ilahtuivat mahdottomasti lajin virallistamisesta! Nämä pitkäaikaiset harrastajat ovat onnistuneesti hurauttaneet puoli seuraa pauloihinsa, ja helpostihan se kävikin, kun rally on niin mahdottoman hauska laji! Jos toko tuntuu liian totiselta ja tavoitteelliselta, niin rally on kokeilemisen arvoinen vaihtoehto.

Vuodenvaihteessa 2015 kouluttautuivat ensimmäiset koetoimitsijat tähänkin lajiin ja niin sitä kesällä 2015 järjestettiin ensimmäiset seuran rally-kilpailut. Sittemmin niitä onkin täräytetty aika monet, välillä tuplanakin, että varmasti on mihin osallistua.

Vuonna 2020 tehtiin historian kirjoihin Sievin merkintä Sievin joukkueen voittaessa SM- kultaa ja tulipa vielä SM yksilövoittokin seuraan!


Yhteyshenkilö

Riikka Takanen

Oma FB keskusteluryhmä jäsenille – liity mukaan!