Siirry suoraan sisältöön

RALLY-TOKO

Kurssit ja koulutukset myydään verkkokaupan kautta ensisijaisesti jäsenille. Seuran ulkopuolisille kurssit tulee myyntiin 1vk jäsenten jälkeen.
Jäsen – kirjaudu sisään verkkokauppaan jotta näet kaikki jäsenille myynnissä olevat kurssit!!

Yhdessä – kurssi pennun tai nuoren koiran ohjaajalle
Oletko aloitteleva koiranohjaaja? Kaipaat apua koirasi palkkaamiseen, yhteistyön rakentamiseen? Luopuminen, vastaehdollistaminen, tarjoaminen, kriteeri, vahviste, vihjesana, takapalkka, etupalkka, lelupalkka ym. tuttuja sanoja , mutta mitä ne käytännössä tarkoittaa. Jos kolahti olet lämpimästi tervetullut kurssille harjoittelemaan perusasioita kansankielisin ohjein ja tempuin. Mitä voit odottaa kurssilta? Työkaluja just sun koiran kouluttamiseen erilaisin konstein. Harjoitusaikaa ilman muita häiriöitä sekä yhteistreeniä, mallioppimista muiden treenatessa ja harjoitusten suunnittelua, erilaisia palkkaus mahdollisuuksia. Yhteistä ja iloista tekemistä koirasi kanssa.
Vetäjä: Riikka Takanen
Paikka: Sievän treenihalli
Max. 4 koirakkoa/ryhmä
Torstaisin: 5.10. 12.10. 19.10. 26.10. 2.11. ja 9.11.
Ryhmä 1. Klo 18-19.30
Ryhmä 2. Klo 19.30-21.00
Aloitteleville koirakoille. Jokaisella kerralla koirakolle 15 min henkilökohtaista treeniaikaa ja 15 min häiriötreeniä ja lopuksi treenien läpikäynti ja kotiläksyt.
Hinta. 45€/jäsen, 55€/ei jäsen
Myyntiin jäsenille 3.9., muille 11.9.


Omatoimiryhmät jäsenille

KESÄN omatoimivuoro torstaisin kivituhkakentällä klo 19-21
TALVI
Torstai, kausikorttilaisten varma vuoro, klo19-21, vain seuran jäsenille, loka-joulukuu

.

Kuluneiden vuosien aikana rally-toko on nostanut päätään harrastuslajien joukossa. Hyvä niin, sillä meilläkin on pitkäaikaisia harrastajia, jotka ilahtuivat mahdottomasti lajin virallistamisesta! Nämä pitkäaikaiset harrastajat ovat onnistuneesti hurauttaneet puoli seuraa pauloihinsa, ja helpostihan se kävikin, kun rally on niin mahdottoman hauska laji! Jos toko tuntuu liian totiselta ja tavoitteelliselta, niin rally on kokeilemisen arvoinen vaihtoehto.

Vuodenvaihteessa 2015 kouluttautuivat ensimmäiset koetoimitsijat tähänkin lajiin ja niin sitä kesällä 2015 järjestettiin ensimmäiset seuran rally-kilpailut. Sittemmin niitä onkin täräytetty aika monet, välillä tuplanakin, että varmasti on mihin osallistua.

Vuonna 2020 tehtiin historian kirjoihin Sievin merkintä Sievin joukkueen voittaessa SM- kultaa ja tulipa vielä SM yksilövoittokin seuraan!


Yhteyshenkilö

Riikka Takanen

Oma FB keskusteluryhmä jäsenille – liity mukaan!