Search
  • Henna

Virkku tutuksi!


Niin sitä on kunnialla pidetty vuoden ensimmäinen Sievin kennelkerhon järjestämä TOKO-koe. Tällä erää koe pidettiin Kannuksen Dogness-hallissa ja tuomariksi meille oli saapunut Allan Aula Kemistä. Monenmoista koiraa nähtiin kehässä tänään ja joukkoon mahtui niitä upean täydellisiä suorituksia kuin myös niitä kynsien pureskeluun pakottavia viime hetken pelastuksia ;)

Tässä kokeessa käytettiin ensimmäisen kerran Sievin kennelkerhon historiassa uutta Virkku-palvelua tulosten kanssa ja voi miten helpoksi kävivät vastaavan koetoimitsijan /sihteerin hommat. Kahden sihteerin voimin ehdittiin ihan taukojumpatakin! ;)

Vastaavan koetoimitsijan ominaisuudessa haluan kiittää kaikkia reippaita talkoolaisia, jotka tekivät koepäivästä mitä parhaimman :) Kiitokset myös tuomarillemme sekä kaikille kilpailijoille, jotka saapuivat näyttämään osaamistaan. Tuloksiin pääsette käsiksi täältä.

4 views
Sievin Kennelkerho

Sievin Kennelkerho on rekisteröity yhdistys, joka on toiminut jo vuodesta 1993. 
Olemme Kennelliiton jäsenyhdistys ja kuulumme Keski-Pohjanmaan kennelpiiriin. Lisäksi olemme Suomen Agilityliiton jäseniä. 

Nähdään Facebookissa

Sievin Kennelkerhon virallinen facebook-ryhmä, sekä toimikuntien omat sivut. Kysy treeniseuraa, tsekkaa tapahtumat.

  • s-facebook
Oikopolut