Siirry suoraan sisältöön

NOSEWORK

Kurssit ja koulutukset myydään verkkokaupan kautta ensisijaisesti jäsenille. Seuran ulkopuolisille kurssit tulee myyntiin 1vk jäsenten jälkeen.
Jäsen – kirjaudu sisään verkkokauppaan jotta näet kaikki jäsenille myynnissä olevat kurssit!!


Nosework treenit Sievässä 25.11. klo10-12
Luvassa sisäetsintää kerhotalossa ja laatikoita treenihallissa.
Päivä soveltuu aloittelijoista koekoirakoihin.
Alueet pyritään rakentamaan osallistujien toiveiden ja tason mukaisiksi.

2 ryhmää, 3 koiraa / ryhmä , klo10-11 ja klo11-12
Kouluttajana Sara Eerola
Hinta jäsenille 5€ / muut 10€

Koiralle parasta aktivointia on sellainen, mikä vihdyttää ja käy kuin itsestään. Haisteleminen on jokaiselle koiralle luontaista ja koirat ovatkin erittäin tarkkoja tunnistamaan eri hajuja. Koiria on koulutettu ihmisen avuksi löytämään homeita, syöpiä ja jopa koronaa.

Koiran nenä on tarkkaakin tarkempi, ja varmasti ensimmäistä kertaa kokeillessasi hämmästyt, kuinka nopeasti koira oppii mitä sen pitää etsiä. Niin, nuuskutellahan se jo osaa, joten meille jää vain tehtäväksi kertoa, että mitä ollaan hakemassa. Sen lisäksi että nosework on hauskaa, se voi olla myös erittäin hyödyllistä.

Nosework-harrastajat seurassamme järjestävät kimppatreenejä niin laatikkoetsinnän, sisä- ja ulkoetsintöjen kuin ajoneuvoetsintöjenkin parissa. Sievässä siihen kaikkeen on ihan erinomaiset tilat! Myös epävirallisia ja virallisia hajutestejä on tulollaan.

Tervetuloa kokeilemaan! Laji on leppoisa, eikä vaadi koiralta tai ohjaajalta muuta kuin olemassaolevan nenän. Ja itseasiassa riittää, että edes koiralla on. 


Yhteyshenkilö:

Nina Saajossalo

Oma FB keskusteluryhmä jäsenille – liity mukaan!