Nenät töihin.

 

Koiralle parasta aktivointia on sellainen, mikä vihdyttää ja käy kuin itsestään. Joskus kuulee sanottavan, että kyllähän tuo meidän homma muuten menis ihan putkeen, mutta kun tuo koira vaan haistelee koko ajan!! No siitä kai se idea on ameriikan maalla lähtenyt, haistelusta.

 

Koiran nenä on tarkkaakin tarkempi, ja varmasti ensimmäistä kertaa kokeillessasi hämmästyt, kuinka nopeasti koira oppii mitä sen pitää etsiä. Niin, nuuskutellahan se jo osaa, joten meille jää vain tehtäväksi kertoa, että mitä ollaan hakemassa. Ja voi sitä voitonriemua, kun ensimmäinen eukaliptus löytyy!

 

Nosework-harrastajat seurassamme järjestävät kimppatreenejä niin laatikkoetsinnän, sisä- ja ulkoetsintöjen kuin ajoneuvoetsintöjenkin parissa. Sievässä siihen kaikkeen on ihan erinomaiset tilat! Myös epävirallisia ja virallisia hajutestejä on tulollaan.

 

Tervetuloa kokeilemaan! Laji on leppoisa, eikä vaadi koiralta tai ohjaajalta muuta kuin olemassaolevan nenän. Ja itseasiassa riittää, että edes koiralla on. 

Sievin Kennelkerho

Sievin Kennelkerho on rekisteröity yhdistys, joka on toiminut jo vuodesta 1993. 
Olemme Kennelliiton jäsenyhdistys ja kuulumme Keski-Pohjanmaan kennelpiiriin. Lisäksi olemme Suomen Agilityliiton jäseniä. 

Nähdään Facebookissa

Sievin Kennelkerhon virallinen facebook-ryhmä, sekä toimikuntien omat sivut. Kysy treeniseuraa, tsekkaa tapahtumat.

  • s-facebook
Oikopolut