Harrastamisen ihanuus.

 

Ei niin hyvää ja onnistunutta päivää, ettei se vielä treeneissä vähän paranisi. Samanhenkisessä porukassa voi hehkuttaa onnistunutta luoksetuloa, pähkäillä keppien hitautta ja vaikka kerrata kylttejä, jos on päässyt tärkeimmät mielestä lipsahtamaan. Purnatakin saa jos siltä tuntuu, mutta yleensä sitä ei kestä kauan. Vertaistukea löytyy vaivaan kuin vaivaan, ja jos on aihetta juhlaan, niin sitten kyllä juhlitaan (kakkujen kera)! 

Ei ole väliä oletko vasta ottanut ensimmäisen koirasi, vai oletko jo kolmen kanssa kilpaillut mestaruuksista, sillä tähän joukkoon mahtuu meitä kaikkia. Tekemällä oppii ja kysymällä vielä nopeammin, joten kannattaa nykäistä hihasta jos jokin askarruttaa. Parhaat vinkit tulee kokeneilta konkareilta, tilaisuus kannattaa siis käyttää hyväksi.

Jos missikisat on enemmän sun juttu, niin kannattaa kurkata tuonne näyttelyosioon. Ryhmätreenien voimalla viralliset näytelmät sujuu kuin tanssi, vaikka me ei esittäjille balettitunteja annetakaan. (Voidaan kyllä nekin järjestää, jos on riittävästi kiinnostuneita!)

Palveluskoiralajeja on toivottu paljon, ja siihen ollaankin satsaamassa jatkossa. Seuralle on ostettu kisamitat täyttävät esteet, nyt tarvitaan enää ahkerasti käyttöä! Kannattaa pitää korvat auki ja kuulostella, mitä sillä saralla jatkossa tapahtuu! Eli ei muuta ku Stay Tuned!

Sievin Kennelkerho

Sievin Kennelkerho on rekisteröity yhdistys, joka on toiminut jo vuodesta 1993. 
Olemme Kennelliiton jäsenyhdistys ja kuulumme Keski-Pohjanmaan kennelpiiriin. Lisäksi olemme Suomen Agilityliiton jäseniä. 

Nähdään Facebookissa

Sievin Kennelkerhon virallinen facebook-ryhmä, sekä toimikuntien omat sivut. Kysy treeniseuraa, tsekkaa tapahtumat.

  • s-facebook
Oikopolut