KISAKIRJE

Helatorstain Tokokoe Sievässä

Hei ja tervetuloa Sievin kennelkerhon järjestämään kaikkien luokkien toko-kokeeseen Sievään.
Sievän osoite on Kalliontie 443. Löytyy googlemapsista ihan omalla nimellään.
Kisapaikkana toimii kivituhkakenttä punaisen hallin takana.

Ilmoittautuminen tapahtuu punaisessa treenihallissa parkkipaikan puoleiselta ovelta. Annetaan näin korona-aikana reilusti tilaa, odota omaa vuoroasi.
Jos tarvitset kisakirjaa sen saa ilmosta ( 3 €, ota tasaraha! ) ja ennen kokeen alkamista täytä tarvittavat kohdat. Tuomari varmentaa kirjan vielä ennen koetta.

Olethan paikalla viimeistään puoli tuntia ennen luokkasi alkamista.
Muista myös koiran paperit rokotustodistuksen kera mukaan. Sekä OMAT KAPULAT KAIKISSA LUOKISSA!

Paikalla on kanttiini ulkona talon päädyssä josta voi ostaa niin suolaista kuin makeaakin. Maksun voi suorittaa mobilepayn kautta.

Kisapaikalla on kaksi WCtä, toinen on kerhotalon alakerrassa, ulko-ovesta heti oikealle, samassa myös vesipiste. Ja toinen ulkovessa punaisen hallirakennuksen päädyssä.

Koirien ulkoilutus (HUOM! TÄRKEÄ)
Älä anna koirasi tehdä tarpeitaan Sievän pihaan. Voit ulkoiluttaa koiraasi pihasta katsottuna oikealle josta ennen  jokea kääntyy vasemmalle mukava pitkähkö peltotie (valkoisessa postilaatikossa on kakkapusseja) tai vaihtoehtoisesti Sievän lenkillä pienessä metsikössä heti talon takana. Seuraa kylttejä.
Pelloilla ja Koivuniementiellä ulkoilutus on EHDOTTOMASTI kiellettyä.

Kokeessa tuomarina toimii Henna Hautakoski
Vastaava koetoimitsija Tiina Kankaanpää (0400 44 79 31)

Mikäli joudut perumaan koirasi osallistumisen palautamme osallistumismaksun koiran tai ohjaajan sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan,  juoksun sattuessa juoksutodistusta vastaan jotka on toimitettava vastaavalle koetoimitsijalle 7 päivän sisällä itse kilpailusta.

Kilpailun aikataulu:
ALO klo 10.00  – 11.00
AVO klo 11.00 – 12.45
VOI klo 12.45 – 13.50
EVL klo 13.50 ->

Palkintojenjako ja kisakirjojen luovutus  joka luokan päätteeksi omatoimisesti hallista hakemalla kun aika on.

Lämpimästi tervetuloa!

Terkuin Tiina, vastaava koetoimitsija


Kokeen sponsorina toimii KÄRKKÄINEN

                             ————- Ja sitten sitä koronainfoa ——————

Aikataulu on tehty ilmavaksi jotta saataisiin tehtyä asiat mahdollisimman väljästi. Kaikilla meillä toimitsijoilla on maskit ja Sievän pihasta löytyy useita desinfiointipisteitä.
Sievän pihapiiri on iso joten ei mitään parveilua, pitäkää turvavälit. Pidetään hallin molemmin puolin kulkureitit kentälle avoinna kilpailijoille. Parkkiksen edessä olevalla nurmikolla saa olla ja katsoa kisoja mutta vähän sieltä kauempaa kuitenkin niin jätetään sitä tuoretta ilmaa itse kisaajille ja toimitsijoille.
Oman luokkasi päätyttyä ja saatuasi kisakirjasi takaisin pyytäisin sinua lähtemään jotta vältettäisiin turhaa oleskelua paikalla eikä väkimäärää koskeva suositus ylity.
Palveluskoiraliitto on julkaissut oman koronainfonsa koskien koirakilpailuita. Ne olisi hyvä lukaista läpi ennen paikalle tuloa 

KORONA OHJEISTUS