Niin Sievää <3

Tervetuloa tutustumaan "uuteen" koiraurheilukeskukseemme.

 

Koiraurheilukeskus Sievä pitää sisällään kerhotalon, autotallin, aitan ja saunan sekä noin 200 neliön puolilämpimän treenihallin ja 2 kansalliset kisamitat täyttävää treenikenttää. Parkkitilaa on noin 80 autolle. Osa Sievästä on vielä kovan talkootyön ja rakentamisen takana, mutta tulevaisuudessa kaikki tuo tulee paikastamme löytymään <3

 

Tällä hetkellä käytössämme on treenihalli, kivituhkakenttä, nosework-tila autotallissa sekä kerhotalo ja sauna. Nurmikentän odotamme valmistuvan kesällä 2018 ja hallin laajennuksen niin ikään kesällä 2018. Vuodelle 2018 toivomme valmistuvan myös luonnetestialueen Sievän pihapiiriin.

 

So stay tuned! Tiedotamme täällä hankkeemme edistymisestä :)

Osoitteemme on Kalliontie 443, 85430 Sievi.

Sievän taustajoukot:

Vaikka kauhean reippaita me ollaan ja pystytään melkeistä mihin vaan, niin ihan yksin emme olisi unelmaamme pystyneet toteuttamaan. Täten koko sydämestämme kiitämme meidän suurimpia tukijoita, joita ilman olisi tämä hanke vaatinut jo vähän muutakin kuin pientä ja pippurista jäsenistöämme ;)

Sievin Kennelkerho

Sievin Kennelkerho on rekisteröity yhdistys, joka on toiminut jo vuodesta 1993. 
Olemme Kennelliiton jäsenyhdistys ja kuulumme Keski-Pohjanmaan kennelpiiriin. Lisäksi olemme Suomen Agilityliiton jäseniä. 

Nähdään Facebookissa

Sievin Kennelkerhon virallinen facebook-ryhmä, sekä toimikuntien omat sivut. Kysy treeniseuraa, tsekkaa tapahtumat.

  • s-facebook
Oikopolut