Siirry suoraan sisältöön

TERVETULOA SIEVIN KENNELKERHON VERKKOKAUPPAAN!
Sievin kennelkerhon järjestämät kurssit ja koulutukset myydään verkkokaupan kautta ensisijaisesti jäsenille. Seuran ulkopuolisille kurssit avautuu 1vk jäsenten jälkeen. Kurssit järjestetään Koiraurheilukeskus Sievässä jos toisin ei ilmoiteta. Uudet kurssit tulevat myyntiin kuukautta ennen alkamisajankohtaa ja tulossa olevia kursseja voit katsoa koulutukset valikon alta lajikohtaisesti.
Kurssipaikan tai treenikerran ostaminen on sitova ilmoittautuminen. Jos et pääse jollekin kurssille tai ostamaasi treeniin, niin voit myydä paikkasi eteenpäin toiselle koirakolle.

Edenred liikuntaetu, E-passi liikunta, Smartum liikunta etujen käyttö verkkokaupassa: halutessasi käyttää liikuntaetua (VAIN AGILITY) niin tee maksun omassa liikuntaetusovelluksessa Sievin kennelkerholle. Kuva/kuitti maksusta tulee laittaa Tanja Ahola (tanja.ahola at todellista.net ) ja vastauksena saat sillä summalla alekoodin verkkokauppaa (huom. Alekoodi käytettävä kokonaan kerralla, ei ole mitään saldosysteemiä). Kannattaa olla liikkeellä hyvissäajoin ennen ostoaikeita, koska verkkokauppaa hoidetaan omalla vapaa-ajalla

JÄSEN!
Kirjaudu ensin sisään verkkokauppaan jotta näet kaikki jäsenille myynnissä olevat kurssit!!
Jäsenoikeudet saat kun olet rekisteröitynyt verkkokauppaan ja sinut on manuaalisesti kirjattu jäsenetuihin. Jos olet jäsen etkä pääse ostamaan kursseja ota yhteyttä verkkokaupan tätiin.