Siirry suoraan sisältöön

Jäseneksi

Sievin kennelkerholla on jäseniä Sievin lisäksi muunmuassa myös Ylivieskasta, Nivalasta, Haapajärveltä ja Kalajoelta. Kennelkerho kouluttaa aktiivisesti jäsenistöään, joten jos olet kiinnostunut esimerkiksi koulutusohjaajan, koetoimitsijan, tai vaikka ratamestarin pätevyyksistä, kannattaa ottaa yhteys jäsensihteeriin. Kennelkerho maksaa kurssit oman seuran hyväksi toimiville jäsenille.

Koiraurheilukeskus Sievä -hankkeen myötä kennelkerhon treenit pidetään pääsääntöisesti niin kesällä kuin talvella meitä varten rakennetun Sievän tiloissa. Kesällä treenejä on satunnaisesti myös muissa lähikunnissa, niistä sovitaan tapauskohtaisesti.

Liittyessäsi jäseneksi muistathan, että olemme yhdistys, jossa perinteisesti kaikki hoidetaan talkoovoimin. Jäsensihteeri ei päivystä 24/7 sähköpostiaan, joten jos jokin kurssi kiinnostaa jäsenhinnalla, kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Kun jäsenyytesi on kunnossa jäsensihteerin kanssa, kestää jäsenyyden hyväksyminen rekisteröitymisesi jälkeen verkkokauppaan yleensä päivän tai kaksi.

Vuosittainen jäsenmaksu on 25€
perhejäsenyys 10€
Uuden jäsenen liittymismaksu 10€

Jäsensihteeri Jenni Ahola
jasensihteeri@sievinkennelkerho.fi

Tee itsellesi tunnukset verkkokauppaan
HUOM! salasanan lähettää WordPress ja se voi tästä syystä mennä roskapostikansioon!