Jäsensihteeri-Ninan tavoitat osoitteesta hrullan@saunalahti.fi.

Jäsenyysasioisssa muistattehan, että olemme yhdistys, jossa perinteisesti kaikki hoidetaan talkoovoimin. Jäsensihteeri ei päivystä 24/7 sähköpostiaan, joten jos jokin kurssi kiinnostaa jäsenhinnalla, kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Kun jäsenyytesi on kunnossa jäsensihteerin kanssa, kestää jäsenyyden hyväksyminen rekisteröitymisesi jälkeen verkkokauppaan yleensä päivän tai kaksi. 

Jäseneksi?

 

No ihan ehdottomasti. 

Se kannattaa, ja sen ovat huomanneet myös seuralaisemme Ylivieskasta, Toholammilta, Reisjärveltä, Kokkolasta, Kannuksesta ja Nivalasta. Ja mainittiinko jo Kalajoki ja Haapajärvi? 

Koiraurheilukeskus Sievä -hankkeen myötä kennelkerhon treenit pidetään pääsääntöisesti niin kesällä kuin talvella meitä varten rakennetun Sievän tiloissa. Kesällä treenejä on satunnaisesti myös muissa lähikunnissa, niistä sovitaan tapauskohtaisesti.

Vuosittain järjestetään koulutuksia tokon, rally-tokon, agilityn, noseworkin ja näyttelyiden harrastajille, jäseniä tietysti hemmotellaan huokeammilla hinnoilla. Myös illanviettoihin kannattaa osallistua, sillä ne ovat todellista nauruterapiaa, eikä talkoissakaan väännetä naamat irvessä. 

Kennelkerho kouluttaa aktiivisesti jäsenistöään, joten jos olet kiinnostunut esimerkiksi koulutusohjaajan, koetoimitsijan, tai vaikka ratamestarin pätevyyksistä, kannattaa kilauttaa jäsensihteerille. Kennelkerho maksaa kurssit oman seuran hyväksi toimiville jäsenille. 

 

Se eduista, mitä se maksaa?

​Ilouutinen sinulle: Naurettavan vähän. Vuoden jäsenyys 20,00, perhejäsenyys 10,00. Kuittaat jäsenmaksusi erotuksen jo osallistuessasi ensimmäiselle kurssille. Kaikki sen jälkeen on kotiinpäin, edullisilla jäsenhinnoilla tietenkin.

Uusille jäsenille on lisäksi liittymismaksu 10,00 1.1.2017 alkaen, joka tarvitsee suorittaa vain kerran, jos jäsenyytensä pitää voimassa.

Sievin Kennelkerho

Sievin Kennelkerho on rekisteröity yhdistys, joka on toiminut jo vuodesta 1993. 
Olemme Kennelliiton jäsenyhdistys ja kuulumme Keski-Pohjanmaan kennelpiiriin. Lisäksi olemme Suomen Agilityliiton jäseniä. 

Nähdään Facebookissa

Sievin Kennelkerhon virallinen facebook-ryhmä, sekä toimikuntien omat sivut. Kysy treeniseuraa, tsekkaa tapahtumat.

  • s-facebook
Oikopolut