AGILITY

KURSSIT: kaikki kurssit (paitsi alkeet) tulevat myyntiin 1kk ennen alkamispäivämäärää.

RATATREENIT 4.-25.10 maanantaisin
klo18-19.30
– vetäjä Tanja Ahola
– Sopii kaikille alkeet osaaville koirakoille
– 4 koiraa, jäsenet 35€/ 45€ ei jäsenet

KOHTI KISOJA-ryhmä 6.10.-15.12.
Haku ryhmään 1.-26.9 susanna.kariniemi@gmail.com
-Vetäjänä Susanna Kariniemi ja Maria Korpi
-Hakemuksessa kerro perustiedot itsestäsi ja koirastasi, tavoitteesi agilityn suhteen, haasteet ja toiveet teorian suhteen. Ryhmä treenaa joka toinen viikko. Ryhmään otetaan 5 koirakkoa, varakoirakoita 2.
Ryhmälle perustetaan FB-ryhmä, treenien väliviikoilla on teoriaa, kotitehtäviä (säännöt, kisavalmistelut, fysiikkatreeni, mentaalivalmennus (ryhmäluento ja jokaiselle 30min yksilöohjaus) Myös varakoirakot saavat nämä teoriat. Pääsevät treeniä seuraamaan halutessaan ja tuuraavat varsinaisia jäseniä, jos nämä ovat poissa. Ryhmän hinta 80e, varakoirakolle 20e, lisäksi 10e maksu jos tuuraa jotakuta. Tämä ryhmä on vain sievin kennelkerhon jäsenille. Koiran tulee osata esteet, pystyä tekemään muutaman esteen rataa. Treeneissä on vaihtelevat teemat radoilla ja harjoittelemme myös häiriöitä.

TEEMATREENIT
-Ilmoitetaan myöhemmin

KISAAVIEN OMATOIMIRYHMÄ maanantai 1.10- 27.12., -Sievin lisenssin omaaville
-max 5 koiraa
-25€ (vain jäsenet)

OHJATTU KISAAVIEN RYHMÄ keskiviikko 6.10- 29.12.,
– klo18-19.30.
-Jokainen ryhmäläinen sitoutuu ohjaamaan treenit omalla vuorollaan.
-max 5 koiraa
-25€ (vain jäsenet)


ULKOPUOLISET KOULUTTAJAT:

Tiina Leinosen agilitypäivät (agility + hyppytekniikka)
19.9., 24.10.,7.11., 4.12.
Kaiken tasoisille. Voit osallistua saman koiran kanssa vaikka molempiin koulutuksiin saman päivän aikana.
Ilmoittautuminen seuran facebookryhmän kautta noin kuukautta ennen kurssipäivää. Hinta: 20€/jäsen, 35€/ei-jäsen ja seuran junnujäsenet ilmaiseksi KPO kannustajaraha tuella.


Agility on ihmisen ja koiran yhteistyöhön perustuva kaiken ikäisille ihmisille sopiva liikuntamuoto. Ohjaaja ohjaa koiran suorittamaan radalla olevat esteet liikkumalla, kehonsa liikkein ja ääntään käyttäen. Parhaimmillaan agilitysuoritus on ohjaajan ja koiran saumatonta yhteistyötä josta molemmat nauttivat.

Agility sopii kaikenikäisille ohjaajille, ja harrastamisen voi aloittaa minkä tahansa terveen ja terverakenteisen koiran kanssa. Agilityradalla koira on vapaana, joten lajin harrastaminen edellyttää koiralta perustottelevaisuutta.

Sievin kennelkerho järjestää agilitykursseja alkeista lähtien. Myös ulkopuolisten kouluttajien valmennuksiin pääset Sievin omissa tiloissa. Järjestämme myös virallisia ja epävirallisia kisoja omalla kentällä. Tervetuloa mukaan!


Yhteyshenkilö:

Nina Saajossalo – Kisavastaava, SAGIn yhteyshenkilö,
Tanja Ahola – Ulkopuoliset kouluttajat
Susanna Kariniemi – Estevastaava
Moona Alila
Maria Korpi