Siirry suoraan sisältöön

Helatorstain TOKO-koe

  • tehnyt

Kisakirje


Palveluskoiraliitto on julkaissut oman koronainfonsa koskien koirakilpailuita. Ne olisi hyvä lukaista läpi ennen paikalle tuloa :
SPKL KORONAINFO

Sievän pihapiiri on iso joten pitäkää turvavälit. Pidetään hallin molemmin puolin kulkureitit kentälle avoinna kilpailijoille. Oman luokkasi päätyttyä ja saatuasi kisakirjasi takaisin pyytäisimme sinua poistumaan, jotta vältettäisiin turhaa oleskelua paikalla eikä väkimäärää koskeva suositus ylity.

Paikalla on kanttiini ulkona talon päädyssä josta voi ostaa niin suolaista kuin makeaakin. Maksun voi suorittaa mobilepayn kautta. Kisapaikalla on kaksi WCtä, toinen on kerhotalon alakerrassa, ulko-ovesta heti oikealle, samassa myös vesipiste. Ja toinen ulkovessa punaisen hallirakennuksen päädyssä.

Koirien ulkoilutus (HUOM! TÄRKEÄ)
Älä anna koirasi tehdä tarpeitaan Sievän pihaan. Voit ulkoiluttaa koiraasi pihasta katsottuna oikealle josta ennen  jokea kääntyy vasemmalle mukava pitkähkö peltotie (valkoisessa postilaatikossa on kakkapusseja) tai vaihtoehtoisesti Sievän lenkillä pienessä metsikössä heti talon takana. Seuraa kylttejä.
Pelloilla ja Koivuniementiellä ulkoilutus on EHDOTTOMASTI kiellettyä.

Kokeessa tuomarina toimii Henna Hautakoski
Vastaava koetoimitsija Tiina Kankaanpää (0400 44 79 31)

Kokeen sponsorina