Siirry suoraan sisältöön

Seuran ensimmäinen BH-koe!

  • tehnyt

Elokuun 23. päivä vietettiin taas historiallisia hetkiä, kun Sievin kennelkerho oli yhdessä Pohjanmaan PK-klubin kanssa järkkäämässä ensimmäistä BH-koetta koskaan Sievässä. Tuomariksi saapui Sami Isopahkala Kalajoelta.

BH-kokeessa kaikki koirakot suorittivat osuutensa onnistuneesti. Omista seuralaisistamme Kaarina ja Yumi, Päivi ja Iksu, Nina ja Irma, Karoliina ja Sulo sekä Tiina ja peräti kaksi berniä! Niin ja eipä unohdeta, että myös ahkera työmiehemme Tomppa II:n saavutti BH-arvon, eipä sellaista jokaisella puutarhakoneella olekaan! 😉

Loppukevennyksenä naureskeltiin, että miten niin tuomareita on hankala saada paikalle? Tässäkin BH.ssa peräti 6 tuomaria läsnä! Heleppua ku heinänteko! 😉

Suuret kiitokset kaikille BH-kokeessa talkoilleille ja onnea käyttäytymiskokeen hyväksytysti suorittaneille!