Siirry suoraan sisältöön

Piirinmestaruuksien syksy!

  • tehnyt

Kummallisen koronakevään ja kesän jälkeen on syksyn mittaan päästy kuitenkin onnellisesti mittelemään piirinmestaruuksista niin TOKOssa kuin rally-tokossakin. Upeaa on ollut nähdä miten tällä alueella lajit ovat olleet nousussa, kun pitkästä aikaa on saatu nauttia myös kunnon joukkuekisojen tunnelmasta molemmissa lajeissa!

PiirinmestaruusTOKOjen tunnelmista kertoo Niina Liukkonen:

“Lohtajalla järjestettiin 9.8.2020 tokon piirimestaruuskisat. Sievin kennelkerhosta lähti joukkuekisaan mukaan joukkue, joka koostui viidestä koirakosta. Alokasluokassa kilpailivat Nina Kalapudas ja Sky’n Wald Comanche Vom Ammus “Irma”, avoimessa luokassa Päivi Korhonen ja Sievinmäen Tuomenkukka “Iksu” sekä allekirjoittanut Niina Liukkonen ja O’zone Urho “Urho”, voittajaluokassa Iida Nivala ja Alpweiden Elegant New Jackpot “Rusca” ja erikoisvoittajaluokassa Eija Heinonen ja Kutinan Xuurvili “Ossi”. 

Lähdettiin Ninan kanssa matkaan heti aamusta, alokasluokka kun oli ensimmäisenä. Meille molemmille Lohtaja oli ihan uusi paikka. Päiväksi oli luvattu aurinkoista ilmaa mutta viileää tuulta, ja sehän sopi meille. Kokeet järjestettiin Lohtajan urheilukentällä, eli kenttä ja muut puitteet olivat hyvät. Kokeissa oli ystävällinen ja rento tunnelma, mikä on muualta tuleville aina mukava kokemus. Koepäivä meni oikein sujuvasti kun liikkeet oli jaettu kahteen eri kehään. Tuomarina kokeessa oli Pipa Pärssinen. 

Nina ja Irma aloittivat Sievin joukkueen suoritukset hienosti tuloksella ALO1 183p ja saivat samalla koulutustunnuksen TK1 ja sijoitus oli 2.

Seuraavana oli avoimen luokan vuoro. Niina ja Urho jatkoivat tulosputkea tuloksella AVO1 264p. sijoitus 3.

Päivi ja Iksu seurasivat perästä niin ikään hienosti tuloksella AVO1 266,5p sijoittuen toiseksi.

Voittajaluokassa Iida ja Rusca VOI3 214p. sijoittuen kolmansiksi.

Sievin joukkueen suoritukset päättivät Eija ja Ossi tuloksella EVL2 236,5p. sijoittuen toisiksi luokassaan ja ottaen samalla piirinmestaruushopeaa yksilötasolla! Näin ollen kaikki joukkueessamme tekivät tuloksen, ja se riitti tällä kertaa piirinmestaruus joukkuehopeaan! Kiitos joukkuekavereille, meitä paikanpäällä ja etänä tsempanneille ja tietysti kokeiden järjestäjille mukavasta päivästä ja kokemuksesta. Toivottavasti ensi vuonna Sievin kennelkerhon joukkue nähdään edustamassa jälleen! Mukavaa alkanutta syksyä ja treeni-intoa kaikille,  terkuin Niina Liukkonen”

Syyskuun 5. päivä oli sitten vuorossa piirinmestaruus rally-tokot meidän omassa Sievässämme. Tuomariksi saapui Minna Hillebrand.

Rally-tokon piirinmestaruudesta kilpaili komea määrä osanottajia ja joukkuekisassakin nähtiin peräti 6 joukkuetta, joka lienee ennätys tällä alueella?

Piirinmestaruuden vei Eija Heinonen ja Kutinan Xuurvili eli tutummin Ossi, piirinmestaruushopeaa otti Eva-Lotta Halonen Hillan kanssa ja piirinmestaruuspronssi meni Asta Rekilä-Sunille. Suuresti onnea kaikille! 🙂

Joukkuekisassa Lohtajan Pahat oli pahoja vai pitäisikö sanoa suoraan, parhaita, vieden piirinmestaruusjoukkuekullan. Hopeaa otti Sievin kennelkerhon joukkue ja pronssia Kalajoen koiraharrastajat.

Paljon onnea kaikille piirinmestaruuskisoissa tuloksiinsa tyytyväisille! Ensi vuonna jatketaan 😉