Siirry suoraan sisältöön

Vuosikokous 2020

  • tehnyt

Eipä olisi kukaan puoli vuotta tai kolme kuukauttakaan takaperin uskonut, että vuosikokousta vietetään 24 asteen helteessä ulkona parin metrin suojavälejä pitäen. Korona on sekoittanut koko maailman, mutta onneksi viimein näkyy myös elpymisen merkkejä että joskus päästään takaisin normaaliin <3

Vuosikokouksessa käytiin läpi sääntömääräiset asiat, toimintakertomukset, tilinpäätökset ja toiminnatarkastajien lausunnot. Jäsenistö myönsi johtokunnalle vastuuvapauden vuoden 2019 osalta ja sitä myöten kaikki viralliset asiat saatiin hoidettua kuten asiaan kuuluukin 🙂

Kokouksessa palkittiin jälleen myös vuoden koiria, valioituneita sekä seuranmestareita. Lisäksi seura muisti kouluttajiaan sekä jäsenistön äänestämiä vuoden tyyppejä.

Vuoden koirakisan tulokset sekä uudet valiot löydät täältä!

Vuoden tyypit 2019:

Vuoden Sievän hengetär: Ulla Kopakkala

Vuoden talkoilija: Susanna Kariniemi

Vuoden kouluttaja: Kaarina Pesonen

Vuoden tsemppari: Helena Keiski

Vuoden ilopilleri: Tiina Kankaanpää

Vuoden taistelija: Susanna Kariniemi

VUoden TOKo-tyyppi: Eija Heinonen

Vuoden Agilitaaja: Tanja Ahola

Vuoden rally-tokoilija: Moona Alila

Vuoden PK-tyyppi: Henna Hautakoski

Vuoden näyttelytyyppi: Päivi Iivonen

Vuoden nosettaja: Heidi Pasanen

Vuoden sekasikiö: Nina Saajossalo

Vuoden tulokas: Minna-Maaria Mattola

ja uutena nimikkeenä: Vuoden paninininpaistaja: Ulla Kopakkala 😉

Lisäksi seura kiittää lämpimästi kaikkia niitä omia jäseniään, jotka vuoden 2019 aikana ovat toimineet seurassa kouluttajina, koetoimitsijoina, liikkeenohjaajina ja/tai tuomareina. Suuret kiitokset siis Nina Saajossalo, Susanna Kariniemi, Tanja Ahola, Mirja Päivärinne, Maria Korpi, Henna Hautakoski, Tiina Laakko, Iida Nivala, Riikka Takanen, Kaarina Pesonen, Minna Levä, Eija Heinonen, Karoliina Järviaho, Marjut Saksa, Marja Markkula, Hanna Kankaanpää, Riikka Maijanen, Ulla Kopakkala sekä Tiina Kankaanpää <3 Samalla välitämme tottakai kiitokset myös kaikille muille seuran tapahtumiin ja talkoisiin osallistuneita seuralaisia <3

Nyt koronarajoitusten höllennyttyä on taas päästy normaaleihin treeneihin käsiksi, joten kentällä tavataan! 🙂

Johtokunta