Siirry suoraan sisältöön

SM-Rally-toko 2019

  • tehnyt

Rally-tokon SM-kisat vietettiin Kuopiossa lauantaina 17.8. Koiramekan keinonurmihallissa, joka osoittautui rauhalliseksi kisapaikaksi vaikka kaikki luokat oli sijoitettu samaan tilaan. Sievin kennelkerholta mukana joukkueessa olivat alo-luokassa Jenni ja Nova, avo-luokassa Kaarina ja Frilla ja Marjut ja Melli sekä voi-luokassa Katja ja Lenni. Valitettavien sattumusten vuoksi joukkueen mes-koira Kaarinan Pörrö ei päässyt sempaloihin mukaan tällä kertaa.

Joukkue oli jo hyvissä ajoin asettanut leirinsä halliin häkkialueelle ja sieltä käytiin seurailemassa ratojen kulkua sekä tietenkin shoppailemassa kaikenlaista, mahdollisesti jopa hyödyllistä kampetta 😄

Sattuipa aikataulut niin sopivasti, että päästiin yhtä aikaa jännittämään alon ja avon menoa. Kaarina ja Marjut, jotka olivat peräkkäin samassa kisaryhmässä, aloittivat omien vuorojen odottamisen samalla kun Jennillä alkoi alo-radalle tutustuminen. Katja siinä juoksi pitkin kehien viertä tsemppaamassa kaikkia vielä hetken ennen kuin hänkin sai alkaa odottamaan omaa rataan tutustumista.

Ensin oli siis vuorossa avo-luokka meidän osalta. Voi sitä kauhistusta, kun hoksattiin että houkutuksessa istuu ajanottaja. Jännitysmomentteja oli siis luvassa 😄 Kaarina ja Frilla aloittivat joukkueen suoritukset. Uskokaa tai älkää tätä konkaria jännitti kovasti siinä omaa vuoroa odotellessa. Hienon radan he tekivät ja saivat pisteitä 97, eikä jännitys näkynyt varmassa suorittamisessa 😊 Heti seuraavana olikin vuorossa Marjut ja Melli. Koiran vire mietitytti vielä ennen radalle menoa, mutta onneksi se osoittautui turhaksi jännitykseksi ja pisteitä tuli 85 sekä RTK2. Yksi -10 sinne jäi harmittamaan väärin maahan menosta.

Samaan aikaan Jenni ja Nova olivatkin jo omalla vuorollaan menossa. Sieltä isojen kisojen ensikertalainen nappasi huimat 92 pistettä 😊 Kuulemma pitkä päivä näkyi Novan tekemisessä, mutta kyllä tuli hieno tulos! RTK1 sieltä pätkähti 😍

Voi-radan viereen joukkuekaverit ehtivät kannustamaan Katjaa ja Lenniä. Lenni oli koko päivän jaksanut todella hienosti odottaa omaa vuoroaan ja radalla nähtiin innokasta töpön heiluntaa ja seuraamista. Hyppy oikealta puolelta sotki koiran ajatukset ja se valitettavasti näkyi loppu radan ajan ja tulos nollaantui. Täten valitettavasti tänä vuonna kennelkerhon joukkue ei saanut kisoista hyväksyttyä tulosta, mutta eihän me siitä lannistuta, moni asia on niin pienestä kiinni 😉

Oli meillä kyllä kiva koiramainen päivä ja jokainen oli tahoillaan tyytyväinen koiriensa suoritukseen. Suuri kiitos joukkueelle!! ❤️

-Marjut