Siirry suoraan sisältöön

pm rally-tokot 2019

  • tehnyt

(C) Pipa Pärssinen

Piirinmestaruus rally-tokokisat 2019 järjestettiin Kannuksessa Dogness-hallilla. Kisoihin lähdettiin Sievin kennelkerholta seuraavalla kokoonpanolla: ALO-luokassa Moona ja Jade, AVO-luokassa Marjut ja Sissi sekä Jenni ja Nova, MES-luokassa Asta ja Fiona, Eija ja Ossi, sekä varakoirakkona Päivi ja Pippa.

Ensimmäisenä koitokseen lähtivät Moona ja Jade, jotka saivat radalta hienosti 87p! Ilmeisesti isot ikkunat olivat Jadea säikytelleet ja ohjaajakin oli kuumeessa, mutta mitäpä olisi kisat ilman pientä haastetta 😄

AVO-luokassa oli vuorossa Jenni ja Nova, saaden tulokseksi 89p, jolla irtosi kakkossija. Tänään koira oli hyvässä vireessä ja radalla oli kivaa! Heti perään kehänauhojen sisäpuolelle astelivat Marjut ja Sissi, joiden tulokseksi tuli lopulta 85p. Mainio koirakko, iloista menoa! 😊

Viimeisenä jännättiin MES-luokan koirakoiden suorituksia. Eija ja Ossi tekivät mykistävän suorituksen, saaden tulokseksi 98p, jolla saivat luokkavoiton sekä ansaitusti olivat tämän vuoden piirinmestareita! 😊 Seuraavaksi kehään astelivat Päivi ja Pippa, tehden hienon 81p suorituksen, onnistuen myös heille etukäteen harmaita hiuksia tuottaneessa merkillelähetyksessä! 😊 Vielä oli luvassa Astan ja Fionan rata, jolta tulokseksi hienolla yhteistyöllä 93p ja ollen luokkansa kolmas sekä piirinmestaruuskisojen toinen! 😊

Sievin kennelkerhon joukkue tuli tällä kertaa kolmanneksi. Pokaalista oli luovuttava, mutta oli meillä mahtava tsemppi päällä ja vastus oli kova! 😄❤️ Hienoja ratoja, hienoja tuloksia! Onnea jokaiselle! 😊

Sievin kennelkerho ry onnittelee myös joukkuekisan uutta hallitsijaa: keski-pohjanmaan koirakiltaa komeasta suorituksesta tiukassa kisassa ! 🙂