Siirry suoraan sisältöön

SM-Rally-toko joukkue 2019

  • tehnyt

Rally-tokon Suomenmestaruudet pidetään 17.8 Kuopiossa. Sievin kennelkerholta lähtee jälleen edustus näihinkin karkeloihin ja nyt ylpeänä esittelemme joukkueemme kokoonpanon:

Kaarina Pesonen ja Timonan Xotic Xorro (Pörrö) MES sekä Meiningin Kukkurukuu “Frilla” AVO

“Kuopioon seuraa edustamaan lähtee rallyn osalta kolme ensikertalaista; Kaarina ja pitkäkarvaiset colliet Timonan Xotic Xorro “Pörrö” (MES) sekä Meiningin Kukkurukuu “Frilla” (AVO). Pörrön kanssa sai jännittää joukkueen hyväksymisilmoitukseen asti riittävätkö uuden MES-karsintasysteemin mukaiset pisteet paikkaan MES-luokassa. Nippanappa mahduttiin joukkoon, karsintaraja oli tänä vuonna 375 pistettä ja Pörrön pisteet 378. Frilla pitää taukoa tokoilusta ja kävi monen vuoden tauon jälkeen hakemassa yhden tuloksen avoimesta luokasta kesäkuussa, toista tulosta yritetään Kuopiosta.”

Valitettavasti ennen tämän blogitekstin julkaisua Pörrölle tapahtui pieni onnettomuus, jonka johdosta hän ei pääse osallistumaan SM-rally-tokoihin. Kaarina lähtee kuitenkin Frillan kanssa hakemaan joukkueelle tarvittavia pisteitä ja me kennelkerholta lähetämme Pörrölle pikaista paranemista ja paljon rapsutuksia <3

Katja Rahkola ja Apbeat Lenny “Lenni” VOI

“Olen australianpaimenkoira Lennin kanssa toista kertaa mukana Sievin kennelkerhon rally-tokon Sm-joukkueessa, tällä kertaa VOI-luokassa.

Luokan liikkeet ovat olleet meille aika haasteellisia ja olen joutunut mm. kiinnittämään huomiota entistä enemmän omaan ohjaamiseeni. Jännitän herkästi ja se aiheuttaa hosumista ja kiirehtimistä radalla. Jännitys siirtyy myös herkästi Lenniin, mikä tulee ilmi lievänä haahuiluna sekä omien temppujen tarjoamisena.

Toivon, että kesän harjoittelu on tuottanut tulosta ja saisimme aikaan varman, rauhallisen ja tarkan ratasuorituksen. Halli kisapaikkana asettaa omat haasteensa, mutta toivottavasti niistäkin selvitään.

Lenni on osaava ja iloinen kisakaveri, sen kanssa on mukavaa harrastaa ja touhuta. On todella mahtavaa, että päästään taas mukaan!

Joukkueelle toivon iloista ja rentoa kisamieltä, sekä hyviä tuloksia ihan jokaiselle <3 “

Marjut Pellikka ja Jasdoren Merlin Mystique “Melli” AVO

“Tämä on minun ja Mellin harrastusuran toinen sm-kisa ja jännityksellä odotan mitä tulevan pitää. Viime vuonna edustettiin alo-luokassa ja nyt avoimessa luokassa.

Mellin vireen kanssa olemme painineet koko kevään ja kesän, mutta nyt tekeminen tuntuu taas mukavalta ja Melli nauttii tehdä töitä.

Tavoitteena on saada tulos joukkueelle ja tehdä mukava rata koiran kanssa. “

Alunperin seuran joukkueen toisena AVO-koirakkona piti olla seurakonkarimme Laakon Tiinan berninpaimenkoira Riemu, mutta valitettavasti koiran ontuminen esti tämän parivaljakon osallistumisen ja Marjut ja Melli astuivat tilalle varakoirapaikalta. Tiinalle ja Riemulle pikaista paranemista! <3

Jenni Ahola ja Tuhkavuorten Kaislasara “Nova” ALO

” Nova on 6-vuotias, monenlaista harrastusta kokeillut neitokainen. Rally-toko on noussut kärkeen ihan heittämällä.

Nova on vähän semmoinen hassu, ettei aina oikein tiedä mitä sen päässä liikkuu vai liikkuuko mitään. 😀 Hirmu pätevä kun sille päälle sattuu.

Kisaaminen aloitettiin vasta tänä kesänä, joten melkoinen harppaus isoihin kisoihin, mutta toivottavasti selvitään siitä! Lähdetään uutta kokemaan ja pitämään hauskaa hyvässä seurassa 🙂 “

Sievin kennelkerhon väki toivottaa paljon onnea upealle joukkueellemme SM-kisoihin! Nauttikaa päivästä ja muistakaa hengittää <3