Siirry suoraan sisältöön

SM-agilityihin matkaajat 2019

  • tehnyt

Tulevana viikonloppuna kisataan Vantaalla agilityn Suomen Mestaruuksista!

Perjantaina lämmitellään etkokisoissa yli 900 startin voimin ja lauantaina kisataan aamulla yksilökarsitaradalla, iltapäivällä finaaleissa , neljällä vierekkäisellä kentällä kokoluokittain. Startteja yksilökisaan tulee n.800. Sunnuntaina on joukkuekisan vuoro, uudella formaatilla joukkueita starttaa yhteensä lähes 240 kappaletta.

Yksilökisaan osallistuakseen koirakon täytyy kerätä vuoden kisoista tietty määrä nollatuloksia tai voittaa piirinmestaruus nollatuloksella. Joukkueet ovat tänä vuonna yhdistelmäjoukkueita, ns. ostojäseniä ei enää voi käyttää joukkueen muodostamiseen. Joukkuekisa koki uudistuksen suoritusjärjestyksessäkin, nyt kaikki joukkueen koirat suorittavat ratansa peräkkäin ja finaaliin starttaa vain 10 parasta joukkuetta karsintaradalta.

Sievistä ei tänä vuonna omia joukkueita saatu kasaan, joten meikäläisiä näkee parissa eri yhdistelmäjoukkueessa. Yksilökisoihin osallistuu kaksi koirakkoa.

Mirja ja Uni

“Uni on viides corgini ja jäänyt vanhemman siskopuolensa Myyn varjoon menestyksen suhteen. Voitettiin tänä vuonna Keski-Pohjanmaan kennelpiirin piirinmestaruus pikkumineissä ja syyskuussa lähdetään jahtaamaan viimeisiä agility- ja hyppysertejä. Tämä on meidän toinen kerta suuremmissa karkeloissa, yksilöihin ei ihan saatu vaadittavia nollia kasaan, mutta ihan mahtavaa olla joukkueessa mukana!

Pitäkäähän peukkuja pystyssä koko tiimille!”

Maria ja Niklas

“Niklaksen kanssa lähdetään ensimmäistä kertaa osallistumaan Agilityn yksilö SM kisoihin. Joukkue on tällä kertaa yhdistelmäjoukkue K-PKK – SIEVI. Niklas on pikkuminien Keski-Pohjanmaan kennelpiirin piirinmestari 2018. Tänä vuonna huhtikuussa jätkä sai FI AVA arvon Kokkolan kisoista! Yksi serti on vielä ansaittava ennen hyppyvalion arvoa. Ihan mieletöntä lähteä arvokisoihin! Ylpeänä lähdemme edustamaan sinne Sievin kennelkerhoa. Pitäkää peukkuja! “

Susanna ja Rasta

“Nämä SM-kisat ovat Rastan viidennet ja viimeiset, koiran täyttäessä ens kuussa 11v se jää lajista eläkkeelle syksyn mittaan. Kunnossa koira iästään huolimatta on, siitähän kertoo myös tämän vuoden Piirinmestaruuden 3.sija. SM-nollat saatiin kasaan ja päätettiin lähteä vielä nauttimaan isoista kisoista ja tunnelmasta, sekä tekemään parhaamme radoilla iloa unohtamatta. Kisaamme perjantain etkoissa, sekä joukkuekisassa yhdistelmässä Kiiminki-Sievi, ei voinut vanhoja joukkuekamuja jättää pulaan kun yhtä koiraa oli joukkue vailla! SM-kisat ovat vuoden kohokohta ja on ilo edustaa Sieviä siellä isolla areenalla!”

Sievin kennelkerho nostaa peukut ja tassut pystyyn edustukselleen. Ei se määrä vaan se laatu voisi tällä kertaa olla osuva ilmaus! Onnea matkaan! <3