Siirry suoraan sisältöön

Sievi Rokkaa Piirinmestikset (AGI)

  • tehnyt

Keski-Pohjanmaan agilityn piirinmestaruuskilpailut juostiin helteisenä heinäkuun sunnuntaina 28.7. 2019 Sievän kivituhkakentällä. Helteiseen päivään varauduttiin jäsenistön ystävällisesti lainaamilla viilennyspeitoilla, teltoilla ja lukuisilla koirille tarkoitetuilla vesiammeilla. Suuri kiitos jokaiselle! Alemmille luokille agilitystartteja oli 2kpl ja kolmosluokille lisäksi vielä hyppyrata. Startteja tuli yhteensä 286kpl ja tuomareina toimivat Anders Virtanen sekä Salme Mujunen. Salme tuomaroi aamusta käydyt Piirinmestaruus radat ja Anders iltapäivällä 1. ja 2.-luokat. Sieviltä piirinmestaruutta oli tavoittelemassa kaksi koirakkoa jokaisessa viidessä säkäluokassa. Keski-Pohjanmaan piirinmestaruustulokset:

Pikkuminit: PiirM-1 Mirja Päivärinne ja Uni, Sievi PiirM-2 Kirsi Tervo ja Topi, KPKK

Minit: PiirM-1 Arja Mattila ja Maisa, Sievi PiirM-2 Mirja Päivärinne ja Myy, Sievi

Medit: PiirM-1 Pirjo Mäenpää ja Lenni, KPKK PiirM-2 Arja Mattila ja Ville, Sievi PiirM-3 Jonna Keskitalo ja Kuura, KPKK

Pikkumaksit: Sanna Harjunpää ja Giga, KPKK

Maksit: PiirM-1 Johanna Kronqvist ja Zeta, KPKK PiirM-2 Sari Lehto ja Midas, KPKK PiirM-3 Susanna Kariniemi ja Rasta, Sievi A-radalla kisattiin myös kautta-aikain ensimmäiset Sievin kennelkerhon agilityn seuranmestaruudet. Seuranmestaruuskilpailussa olivat mukana kaikki tasoluokat ja mestarit valittiin säkäluokittain. Seuranmestaruuden voittivat pikkumineissä Maria Korpi ja Niklas ( 3.lk), mineissä Mirja Päivärinne ja Myy (3.lk), medeissä Tanja Ahola ja Pii ( 3.lk), pikkumaksessa Helena Keiski ja Kerttu ( 1.lk) sekä makseissa Helena Keiski ja Justine (2.lk). Kisat sujuivat mukavasti helteessä rokkailleen ja saimme jälleen hyvää palautetta kisaajilta ja tuomareilta. Vaikka talkoopäivä oli osalle pitkä, välittyi Sievin hyvä ilmapiiri kisaajille koko päivän. Suuret kiitokset kaikille talkoilijoille! Kisapäivän sujuvuus koostuu pienistä palasista ja jokaisella tehtävällä on siinä palapelissä paikkansa. KIITOS! Suuret onnittelut vielä niin piirin- kuin seuranmestareillekin! Kuvat: Tiina Kankaanpää Terveisin

Vastaava koetoimitsija Tanja

#hauhauchampion #koirakansa