Siirry suoraan sisältöön

Agilityn Sennu SM-pronssi Sieviin!

  • tehnyt
Justine Ylivieskan kisoissa 2015 (C) Kaarina pesonen

Äitienpäivänä kilpailtiin senioreiden SM-kisojen merkeissä. Sievistä näissä karkeloissa oli mukana Arja Mattila koiriensa Villen (medi) ja Maisan (mini) kanssa, Susanna Kariniemi lentävän hollantilaisena Rastan kanssa (maksi) sekä Ilpo Keiski keskikokoisen villakoira Carloksen kanssa (medi) ja Helena Keiski Kertun ja Justiinan kanssa.

Päivän aikana sai kisaväki kisapaikalla sekä myös kennelkerhon sakki kotikatsomoissa jännittää, kun seuralaiset kartturoivat radoilla menemään. Muun muassa Ilpo ja Carlos yltivät karsintaradalta nollatulokseen ja pääsivät starttaamaan kuumassa TOP20-sakissa, valitettavasti jälkimmäinen rata päätyi hylkäykseen. Muiden seuralaisten tulokset vaihtelivat muutamasta virhepisteestä hylkäyksiin, yleensä niin että jokaisella yksi hylkyrata mahtui kisamatkaan paremman radan rinnalle. Yksi kuitenkin onnistui tekemään kummaltakin radaltaan kelpo tuloksen ja sitä myöten voimme onnitella:

Helena Keiski ja isovillakoira Justine , SM-pronssia 60+ sarjassa makseissa!!

Sievin kennelkerho lämpimästi onnittelee pronssimitalistia <3

Justine Ylivieskan kisoissa 2015 (C) Kaarina Pesonen

Kennelkerhon bloggari ehti saada tuoreen SM-mitalistin kiinni heti seuraavan päivän valjettua ja onnittelujen jälkeen oli aika kuulumisille, se legendaarinen kysymys: Miltä nyt on olo?

– Väsynyt, mutta onnellinen. Justi <3 oli mukavassa vedossa ja sen kanssa oli ilo kisata, kertoo Helena

– Oli mahtavasti järjestetty kisat ja upea halli, suosittelen kisakohteeksi lämpimästi, kiittelee pronssimitalisti

Sen verran vaatimaton oli mitalistin reaktio, että kyllä minä ainakin täällä blogissa vähän lisää hehkutan:

JIPIII, JIIHAAA, WAUUUUUU; MAHTAVAA, UPEETA, MAHTAVAA, JIIIIIIIIIIIHAAAAAAAAAAAAAAAAAA………. 😉

Vielä kerran, sydämellisesti onnea Helena ja Justine sekä lämmin kiitos kaikille muillekin seuraa upeasti sennujen SM-kisoissa edustaneille <3