Siirry suoraan sisältöön

TOKO-SM joukkue 2019

  • tehnyt
TOKO-SM joukkue 2019 (kuvasta puuttuu Eija Heinonen ja Ossi)

Tokon SM-kisat pidetään tänä vuonna Paimiossa 3-4.8.2019. Sievin kennelkerho lähettää jälleen ylpeänä joukkueen maailmalle meitä edustamaan! Ensimmäisen – tai korkeintaan toisen 😉 – kerran seuran historiassa taitaa olla tilanne, että SM-joukkue on täysilukuinen kaikkien luokkien osalta ja varakoirakkoakin löytyi, mikä on aivan mahtava juttu! Nyt viimein on se hetki, kun voimme esitellä joukkueen kokoonpanon ja se on seuraavanlainen:

EVL-luokassa Sievin kennelkerhoa edustaa : (Ja samalla SM-yksilö kilpailussa):

Eija Heinonen ja Kutinan Xuurvili “Ossi” (puuttuu joukkuekuvasta)

“Olemme kolmannen kerran mukana Sievin TOKO SM joukkueessa. Aiemmin 2x VOI luokassa.

Koko vuoden olemme valmistautuneet tähän tapahtumaan.

Haasteita on ollut, Ossin hammasprojekti ja pieni tassuhaava n. 2 vkoa ennen kisoja.

Myös treeni kavereiden puute, treenien vieminen korkeammalle tasolle on haastavaa ilman osaamista ja sitoutuvaa joukkoa lähellä kotipaikkaa.

Mutta saa ja pääsee osaamisen luokse, myös internetin välityksellä olemme saaneet paljon apua harjoituksiin.

Olen iloinen ja ylpeä saadessani edustaa Sievin Kennelkerhoa. Tunnetusti meillä on hyvä yhteishenki joukkueessa.

Kaikkinensa matka Ossin kanssa on ollut uskomaton.

Tavoitteena on päästä EVL SM kisojen finaaliin. “

Voittajaluokassa seuraa edustaa:

Kaarina Pesonen ja Downmoore Without Remorse “Yaki”

“Yaki osallistuu ensimmäistä kertaa SM-kisoihin”, kertoo omistaja ja ohjaaja Kaarina. Jojo Henna jatkaa parivaljakon ketomusta hieman täydentäen, että vaikka Yaki onkin ensikertalainen SM-kisoissa, on hänen ohjaajansa yksi Sievin kennelkerhon SM-joukkueiden kantava voima. Mikäki JOJOn muisti pätee niin kahta vuotta lukuunottamatta on Kaarina ollut edustamassa jollakin koirallaan Sieviä SM-joukkuekisoissa TOKOssa ja hän on myös niitä konkareita, jotka ovat olleet mukana ihka ensimmäisessä kennelkerhon SM-TOKO joukkueessa vuonna miekka ja kirves. Todellinen SM-TOKO fani siis 😉

AVOimessa luokassa seuraa edustaa:

Iida Nivala ja “Rusca”

” Rusca on nyt 2,5 vuotias berninpaimenkoira. Viime vuoden syksynä saatiin TK1 ja nyt on aika AVO luokan kokeisiin. Rusca sai keväällä pennut mikä teki meille pitkän treeni tauon. Nyt onkin kovasti jännittänyt miten homma jatkuu tauon jälkeen! 🙂 Treenit onneksi sujuu hyvin mutta alla on vain yksi koe AVO luokassa.AVO luokka on tuonut koirasta esiin ihan uusia piirteitä ja haasteita. Mutta treenaamalla ja muiden viisaampien vinkkejä kuunnellessa niistäkin selvitään! Rusca on ensimmäinen toko koirani, joten itselläkin on ollut paljon uutta opittavaa. Tuleva SM-kisa jännittää jo kovasti! Toivotaan että viimeisen viikon viimeistely treenit tuottaa hyvän tuloksen 🙂 “

Niin ikään avoimessa luokassa kennelkerhon riveissä kilpailee:

Essi Tabell ja Downmoore What About Me “Tiisu”

“Tiisu, Downmoore What About Me on 4vuotias sileäkarvainen collie narttu ja olemme nyt toista kertaa mukana edustamassa Sievin kennelkerhoa tottelevaisuuden SM kilpailuissa. Viime vuonna haimme TK1 joukkueen mukana Limingasta ja tänä vuonna olemmekin avoimessa luokassa.Tiisu on sellainen kiltti koira harrastusten suhteen ja helposti reagoi epävarmuudella ohjaajan jännitykseen, ja sitähän löytyy 😀 Itse olen vieläkin ihan untuvikko tämän lajin suhteen ja jännitys pääsee helposti valloilleen, mutta parhaamme taas yritämme.Tavoitteena hengitellä rennosti ja tehdä meidän näköinen suoritus! Hienoa päästä mukaan joukkueeseen edustamaan meidän seuraa, uusia kokemuksia saadaan taas rutkasti jokainen.”

ALOkasluokassa meidän seuran puolesta taistelee:

Irja Lapinoja ja Pois Kottoo Ultra Bra “Unna”

“Olen Irja Lapinoja Kalajoelta. Harrastan monipuolisesti eri harrastuslaleja koirillani. Kisaparini on BH RTK1 Pois Kottoo Ultra Bra, Unna. Kipinä tokoon syttyi Koirakoutsin tokoleirillä tammikuussa 2018. Unnan kanssa aloitin tokon viime syksynä päästyämme Keskipohjanmaan nuorten koirien tokorinkiin.Unna on rauhallinen bordercollieksi. Se tekee kaiken hymy huulilla.”

Ja viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä

ALOkas luokassa kennelkerhoa edustaa myös:

Riitta Rantala ja Katajakankaan Vasili “Vassu”

“Keltanokat täällä huutelee,Katajakankaan Vasili=Vassu 2v ja Riitta Rantala Oulaisista.Tokokärpänen puraisi 2018 oikein kunnolla ja vei mennessä.Lyhytkarvainen saksanseisojahan ei ole tokoilussa tyypillinen koira,jos joku ei tiedä sitä. Meijän Vassu kyllä tokoilusta nauttii ja se on 100:sella mua motivoinnut. Löysin sitten Sievin kennelkerhon ja olemme osallistuneet kaikille mahdollisille tokokursseille.Pääsimme myös Keski-Pohjanmaa kennelpiirin Tokorinkiin.Olemme saavuttaneet 2 kertaa Alo 1 tuloksen ja saimme nyt mahdollisuuden osallistua TOKO-SM kisaan Sievin kennelkerhon joukkueeseen. Pitäkääpä peukut pystyssä joukkueellemme. Toivottavasti saamme nauttia mahtavista kisoista ja olla kokemuksia rikkaampana.”

Lisäksi viime hetken tilanteiden varalle seuralla on takataskussaan avoimen luokan varakoirakko Tiina Laakko ja berninpaimenkoira Raisa, jotka jo kesäkuussa kotikisoissa väläyttelivät kovaa kuntoaan 😉

Viimeisiä päiviä viedään ennen SM-koitosta. Laittakaahan kaikki peukut ja tassut pystyyn meidän seuran puolesta <3 JOJO toivoo, että kaikki pystyisivät tekemään oman näköisensä suorituksen isoissa kisoissa ja muistaisivat myös nauttia jännityksen lomassa. Tätä on odotettu koko vuosi ja nyt se viimein koittaa!