Siirry suoraan sisältöön

Suomalaiset KEVÄT-talkoot

  • tehnyt

Hip hei ja hurraa! Toukokuu on täällä! Tänä vuonna oltiin vielä oikein kaukaa viisaita ja päätettiin, että kesäkausi starttaa vasta ensimmäisellä kokonaisella toukokuun viikolla, niin on varmasti kenttä kunnossa ja kelit mukavat olla ulkona! Vapun aikaan olikin jo oikein mukavat kesäkelit, T-paitasilleen sai meistä moni kotosalla hoitaa pihaansa. Eihän parempaa päivää siis voi olla seurankaan talkoille kuin 3.5 perjantai?

Perjantai aamu kun koitti sai moni hieraista silmiään avatessaan ulko-oven. Pitkän lämpimän jakson jälkeen oltiin saatu oikein kunnon lumipeite maahan. Noh, Sieviläisellä sisulla, talkoitahan ei peruta!

Läpi lumen ja tuiskun kymmenkunta reipasta seuralaista ryömitteli autoillaan, kaikillahan tietysti oli ihan vain talkoita varten vaihdettu talvirenkaan takaisin alle! osa kuulemma huvikseen vaihtanut useampaankin kertaan 😉 Tositalkoilijat olivat jo kolat valmiina, kun puhe oli että haravoidaan pihat näteiksi! Oishan me muuten tehty sekin, mutta vähä mietittiin sentään mainettammekin 😉 😀

Suomalaisesta kevät-säästä huolimatta on nyt siis kalusto siirretty ulkokentälle ja kesäkausi voi virallisesti alkaa Sievässä! Jo ensi viikolla starttaavat ulkokenttätreenit, eilenhän vielä oli kenttäkin ihan sula 😀

Lauantaina talkoiltiin myls Sievässä ruusukkeiden ja pokaalien kanssa, oli kuulemma hieman siistimpää ja lämpimämpää homma 😉

Kiitos kaikille ahkerille!