Siirry suoraan sisältöön

SM Rally-toko 2018

  • tehnyt

Sm rally-toko 1.9.2018

Joukkue lähti edustamaan Sievää Sieviä Tampereelle kahden alokoiran ja kahden meskoiran kanssa. Tiinan Riemu joutui valitettavasti jäämään pois joukkueesta viime metreillä pahaan paikkaan osuneen juoksun vuoksi. Suurin osa joukkueesta oli matkustanut lähemmäs kisapaikkaa edellisenä päivänä. TamSK kisapaikkana oli mahtava. Tilavat sisäradat alo- ja mes- luokille sekä ulkona avo- ja voi- luokille. Parkkipaikat oli täytetty jo hyvissä ajoin. Nopsat Katja ja Tiina ehtivät saada autot parkkiin hallin edustalle, kun Marjut ja Eija ohjattiin parkkeeraamaan läheisen hevostallin parkkiin. Tulipa koirat hyvin ulkoilutettua ennen halliin menoa 😀

Tiina Mes-radan karsinassa

(C) Sporttirakki

Klo 10.50 alkoi meidän joukkueen jännitys nousta, kun Eija ja Tiina lähtivät mes-luokan rataa tutustumiseen. Ensimmäisenä jännättiin Eijan ja Ossin menoa ja sieltähän tuli mahtava 99 pisteen tulos! Heti seuraavana oli vuorossa Tiina ja joukkueen ylempien luokkien varakoira Rose. Harmittava putken ohitus hyllytti suorituksen, joka oli putkelle asti sujunut mallikkaasti.

Tiinan ja Ruu olivat seuraavassa rataryhmässä ja sieltä tuli tulos 75 pistettä 😊 Eija ja Ossi voittivat mes- karsinnan!

Onnelliset oman suorituksensa jälkeen ;)

Sittenpä saatiin odottaa, että Marjutin rataan tutustuminen klo 12.30 alkoi. Ehkä jännityksen huomasi, kun Katja ja Tiina kävivät rauhoittelemassa tiimikaveria 😀 Mutta rata suoritettiin vallan mainiosti ja kasaan tuli 94 pisteen tulos, jolla Marjut ja Melli myös ansaitsivat RTK1 koularin!

Katjan ja Lennin menoa :)

Katja, joka urheasti sinnitteli flunssasta ja tiimikavereiden veikkauksien mukaan myös kuumeesta huolimatta, pääsi avo-luokan rataan tutustumaan vasta klo 13.30. Lennin töpön heiluntaa oli mukava seurata ja vaikka kentällä oli jotain mikä häiritsi osan koirien suoritusta, niin Lenni teki hienoa työtä ja pari sai tuloksesi 83 pistettä ja RTK2 koularin!

Sievin Sievät- joukkueen pistesaalis oli 276. Aika hyvin neljällä koiralla, joista kahdelle ohjaajalle plus koiralle tämä oli ensimmäinen iso kisa ja ensimmäinen kisa keski-pohjanmaan ulkopuolella 😍Joukkueen sijoitus kaikista mukaan päässeistä joukkueista todella upea 12/41 !!!

Eija ja Ossi jatkoivat yksilöfinaaliin.

Eija ja Ossi MES-karsintaradan voittoon!

Rally-toko SM finaali rata , kun -10 tulee mörkö

“Olin jo hyvän aikaa ennen SM-kisapäivää, kuinka vien päivän läpi.

Saavun kisapaikalle mahdollisimman myöhään.

Suorituksemme jälkeen, karsintaradalla, lähden pois ja palaan kisapaikalle mahdollisimman

lähellä karsinnan päättymistä.

Eija ja Ossi suorittamassa

(C) Sporttirakki

Kaikki meni suunnitelman mukaan.

Palkintojenjako, arvonta, rataantutustuminen … odottaminen, valmistautuminen omassa rauhassa, Ossin lämppääminen. Ei minkäänlaista jännittämistä, rauhallinen ja varma olo. TIESIN, että ihan se

oma suoritus riittää SM-kultaan, rata ei ollut mitenkään vaativa tai haastava.

Lähdetään radalle, Ossi on just oikeessa vireessä.

Huh se fiilis, NAUTIN. Rimat pysyy paikallaan.

(C) Sporttirakki

Sitten se kohtalokas hetki, ”Liikkeestä istu, jätä koira” jatkan matkaa, epäilys iskee istuiko sittenkään?? Käännän päätäni ja näen silmäkulmasta, että Ossi lähtee liikkeelle. ”V****!! -10!!!” ensimmäinen ajatus, enkä katso MISSÄ olen menossa. ”Uusin” …. jatkan siitä, kuten uusin ilmoitus edellyttää, ja houkutuksessa tajuan, taisin hylkäyttää tämän radan.

Epäuskoinen naurahdus on mukana koko loppu radan.

Käytösruudussa pyydän Ossilta anteeksi, omaa tuhoisaa valintaani. Ossi oli LOISTAVA jälleen kerran.

Kun tulin radalta, ei edes harmittanut, ei itkettänyt tai mitään vastaavaa. Totesin vain että olihan ikimuistoinen SM finaali … varmasti monen muunkin mielestä.

Kukaan kun ei pääse pääni sisään, niin ne kommentit ”Miksi uusit ?” ”Ei tuota olis saanut uusia”

”Mitä oikein ajattelit?” ”Otit tuosta -10” kuultu niin monta kertaa, ja siinä harvemmin noihin lauseisiin on mitään rakentavaa tai asiallista liittynyt.

(C) Sporttirakki

Ennen finaali, juttelin erään henkilön kanssa tästä -10 ”pelostani”. Hän sanoi, ettei saan antaa siitä tulla mörköä … niin iso mörkö, että tänä vuonna, meille tarjolla ollut SM-kulta jäi saavuttamatta.

Ehkä me vielä ennätetään, Ossi täytti juuri 4 vuotta … meidän matka on tähänkin asti ollut mieletön, huikea, uskomaton. Oikeita asioita on tapahtunut oikeaan aikaan.”

Webmaster jatkaa:

Mahtava päivä koko Sievin väelle takana rally-tokon SM-kisoissa. Upeita suorituksia niin vanhoilta konkareilta kuin meidän uusilta nousevilta tähdiltä <3 Kotikatsomoissa jännitettiin joukkueen menoa usean ruudun voimin. Messengeri lauloi iloisesti kun sieltä täältä huudeltiin toisillemme tuloksia päivän mittaan. Toisen kerran rally-tokon virallisen historian aikana oli Sievin kennelkerholainen SM-finaalissa asti! Aivan huikeaa!

Jotain jäi varmasti hampaan koloon, joten ensi vuotta kohden ja uutta joukkuetta sekä edustusta kasaamaan! 🙂